FRA UDSIGT TIL INDSIGT

Med en mødedag på Karpenhøj får I al den plads og luft I har behov for.

Uanset om I er en lille styregruppe, som skal have ro og rum til koncentration eller hele afdelingen er på tur, tilpasser vi både faciliteter og aktiviteter.

En klassisk mødedag hos os starter med en dyb indånding, solid morgenmad og let begejstring over udsigten. I løbet af dagen anbefaler vi, at I lægger et par pauser ind. Vi har flere gode og oplagte aktiviteter til at skabe et afbræk, ny energi og styrke samarbejdet. Når I er færdige med en effektiv dag arrangerer vi gerne en aften ved bålet med god mad baseret på lokale og primært økologiske råvarer.

Kontakt os, hvis I har særlige ønsker eller vilde ideer, vi kan godt lide begge dele og har mange års erfaring i at få usædvanlige ting til at ske med naturen som ramme. Vi er ikke et toptunet konferencecenter med en fuldtidsbemandet reception og storslået frokostbuffet, men vi sætter en ære i det gode værtsskab, et højt service niveau og at vælge både råvarer og omgivelser med omhu. Så hvis I har brug for en dag i unikke rammer, med jeres behov i centrum og Mols Bjerges skønne natur lige udenfor vinduerne, er det oplagt at holde jeres møde på Karpenhøj.

Karpenhøj Classic Mødedag med forplejning

Morgenmad med udvalg af friskbagt brød. Skovkvægspølse, økologiske oste primært fra Thise Mejeri og Tebstrup Gedeosteri, andre lækkerier til brødet og æblemost.

Frokost med lokale drikkevarer fra Ebeltoft gårdbryggeri.

Eftermiddagskage

Kaffe på friskmalede bønner fra Garageristeriet, te, frugt og vand hele dagen

I alt pr. person: kr. 595,- inkl. moms*

*Minimum 15 personer

PULS, KONCENTRATION ELLER HYGGE?

Natur, fællesskab og friluftsliv er omdrejningspunkterne for alt, hvad vi gør, og det kommer til udtryk i en meget bred vifte af undendørsaktiviteter. Alle aktiviteter på Karpenhøj kan justeres og tilpasses, så de opfylder jeres behov.

Challenge

En særligt tilrettelagt række af aktiviteter for jer med fokus på samarbejde, teambuilding og kommunikation. Vores challenge er for jer, som gerne vil udfordres som hold. Vi sammensætter øvelserne med fokus på jeres behov og evaluering af både team og opgaveløsning undervejs er en del af processen.

Vores Challenge kræver minimum 12 deltagere og tager minimum to timer + ankomst og afrunding.

En Challenge tager 2-3 timer inkl. velkomst og afrunding.

Deltagere: 12 – 32

Mangekamp

Hvis I vil have gang i både krop og hoved er vores Mangekamp helt oplagt. I dyster med og mod hinanden ved at løse en række opgaver, som kræver både fysisk og mental involvering. Alle kan være med, netop fordi der skal bruges forskellige kompetencer til at løse opgaverne og den mest afgørende evne er samarbejde.

En Mangekamp tager 2-3 timer inkl. velkomst og afrunding

Deltagere: 32 – 200+

Vildmarksgourmet – teamcooking ved bålet

Sammen tilbereder vi et smukt, ukompliceret og fremfor alt velsmagende måltid. Der er mulighed for at nørde med primitive tilberedningsmetoder som saltdejsindpakning, mad i gløder, flammer og røg.

Fællesskabet og mødet omkring bålet og måltidet er i fokus. Stemningen er uformel og der er tid og plads til hyggesnak, smagsprøver, cowboykaffe eller en skål i lokalt øl, mens vi passer bål, rører i gryder og anretter lækre retter.

Menuen udvikles efter årstiden og lokale råvarers tilgængelighed.

Vildmarksgourmet tager 5-7 timer inkl. velkomst, tilberedning af mad, kaffe og kage, samt servering og spisning.

Deltagere: 20 – 200+

Vildmarksfrokost – teamcooking ved bålet

Ved bålet lader vi kreativiteten råde, og sammen tilbereder vi en fyldig frokost. Vi fokuserer på det hyggelige samvær med plads til både passionerede fritidskokke, bål-nørder og dem, som interesserer sig for helt andre ting.

En anderledes frokost, hvor alle er involverede og I nyder både mad, samarbejde og naturen.

Vi samarbejder med lokale fødevareildsjæle som Trustrupgaard, Garageristeriet, Ebeltoft Gårdbryggeri og Kalø Økologiske Landbrugsskole, og alle vores råvarer er udvalgt med fokus på økologi og bæredygtighed.

Vildmarksfrokost tager 3,5 time inkl. velkomst, tilberedning og spisning

Deltagere: 20 – 200+

vildmarksgourmet madlavning over bål
Mountainbike i Mols Bjerge

Guidet tur på mountainbike

Har I lyst til tempo og høj puls i Mols Bjerge, eller vi I bare gerne en tur rundt i Nationalparken, med god formidling under vejs?

Efter introduktion til grundlæggende kørselsteknik er der mulighed for at give den gas i de unikke omgivelser. Vores dygtige instruktører tilpasser rute og sværhedsgrad til jeres gruppe. Der er mulighed for lækker forplejning undervejs på turen, eller at kombinere turen med en omgang bålkaffe, når vi er tilbage på Karpenhøj.

Bushcraft

Tre timer med koncentration, nærvær og en konkret udfordring i at bruge hænderne til at skabe. En bushcraft workshop er oplagt, hvis I har lyst til at mestre noget nyt, skal have hjernen fokuseret på noget andet end kendte problemstillinger og bare har lyst til nogle hyggelige timer omkring bålet.

En fin ske i friskt træ, en biuvak til udendørsovernatnig eller måske det helt perfekte bål er alle ting I kan prøve kræfter med til et bushcraftforløb.

Lav din egen snittekniv på Karpenhøj Naturcenter
Havkajak i Nationalpark Mols Bjerge

Havkajak / SUP

På vandet kan I opleve de smukke kyststrækninger, hvor land møder vand i Nationalpark Mols Bjerge og få nyt perspektiv på den enstående natur. Vores uddannede instruktører skaber de trygge rammer og alle kan være med. En sjov aktivitet, hvor man både er aktiv, prøver grænser af og for en smuk oplevelse.

GÆSTERNES ORD

“”Tusind tak for en dejlig dag ude ved jer på Karpenhøj. Hvor var det bare en dejlig
​dag og så skulle jeg hilse fra alle sammen her på klimakontoret.
og sige, at du er en super god facilitator! Vi synes alle sammen at det var enormt hyg-
geligt og fedt at lave vildmarksmad sammen med jer.””

Karina Svanborg, Projektleder Klimasekretariatet, Aarhus Kommune

“Tusind tak for arrangementet. Det ramte lige det, vi gerne ville –
​noget grin, frisk luft og en anden måde at være sammen på.
Der var mange tilkendegivelser fra de deltagende af det var rigtig godt, så tak for det”

Ulla Lundgaard , Sekretariatsleder VIborg Gymnasium og Hf

“Vil bare takke Jer for en super dag i fredags.
Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på arrangementet og dagen som helhed.
Gode aktiviteter og fantastiske omgivelser, søde og kompetente konsulenter.”

Lise Attrup Rasmussen , Bytømreren A/S Simon Jæger

“Et stort tak med masse af ros til jer alle for en helt fantastisk dag.
I har givet os alle en rigtig god oplevelse.
Her på arbejdet summer det i dag af glæde, og alle deltagerer roser arrangementet””

Lone Neumann, Intern sælger Bendt Brandt

Leder du efter den perfekte udsigt til jeres firmaevent?

    UDFYLD KONTAKTFORMULAREN, SÅ KONTAKTER KIRSTEN DIG

    Uanset om I kommer for at holde sommerfest, udvikle nye koncepter eller bare trænger til luftforandring og nye rammer for produktive møder, nyder vi at byde jer velkommen.

    I fællesskab med jer sammensætter vi det program, som passer til jeres behov, selvfølgelig godt krydret med Karpenhøjs take på det hele, hvor fællesskab, friluftsliv og naturen er vigtige elementer.

    Kirsten Rosenlund
    Eventkoordinator