Mødedage på Karpenhøj

Der er alle muligheder for at få en anderledes og inspirerende mødedag på Karpenhøj. I kan leje faciliteterne alene eller kombinere med fx teamcooking á la vildmarksmad, dyste i mangekamp eller måske en stille stund på udsigten, en vandretur eller mere puls på en mountainbike? Mulighederne er mange, vi er her for at guide og hjælpe jer til at få den skønneste dag.

Fiskerstuen

Med en formidabel udsigt gennem dobbeltdøren mod øst over Fuglsøstrand, Ebeltoft Vig og hele vejen til Fregatten Jylland kan det være svært at koncentrere sig om andet, men vores Fiskerstue gør sig alligevel rigtig godt som ramme for mødedage, workshops, seminarer og selvfølgelig også mere festlige begivenheder.

Der er højt til loftet og med et meget fleksibelt møblement er det muligt at indrette rummet til netop jeres behov. Vi har borde og stole til 40 siddende gæster.

Lokalet har flytbar storskærm, whiteboard og flipover samt wifi.

Pris pr. dag: 2.500,-* inkl. rengøring

*Prisen gælder mandag – fredag

Pejsestuen

Pejsestuen er vores klassiske gildesal, med charmerende staldvinduer, fritstående bjælker, langbord og selvfølgelig pejs.

Der er plads til 50 spisende gæster og pejsestuen kan bruges både som festlokale og foredragssal. Her er projektor m. lærred samt wifi.

Der er direkte udgang til gården og forbindelse til et bredt gangareal og egne toiletter. Adgang til fuldt udstyret køkken.

Pris pr. dag: 3.000,-* inkl. rengøring

*Prisen gælder mandag – fredag

Skolestuen

Gå på opdagelse i samlingen af udstoppede dyr eller udnyt muligheden for et ekstra festlokale i kombination med Pejsestuen.

Skolestuen ligger i modsatte ende af gangarealet som pejsestuen og er oplagt som undervisningslokale. Med direkte adgang til gårdspladsen er det let at veksle mellem ude og inde.

Der er god plads til 20 siddende.

Pris pr. dag: 1.400,- pr. dag* inkl. rengøring

*Prisen gælder mandag – fredag

Vejlederhusets mødelokale

I det gamle stuehus i midten af gården på Karpenhøj står vejlederhuset med et indbydende mødelokale i stueetagen. Her er der plads til 20 siddende gæster med direkte kig til Karpenhøjhaven. Huset rummer også et stort køkken, et badeværelse med bad og tre værelser. Huset kan lejes som møde-/kursuslokale med mulighed for overnatning.

Inklusiv projektor.

Pris pr. dag: 2.700,- pr. dag* inkl. rengøring

*Prisen gælder mandag – fredag

Kombiner mødedagen med frisk luft, natur og fællesskab

    UDFYLD KONTAKTFORMULAREN, SÅ KONTAKTER KIRSTEN DIG

    I fællesskab med jer sammensætter vi det program, som passer til jeres behov, selvfølgelig godt krydret med Karpenhøjs take på det hele, hvor fællesskab, friluftsliv og naturen er vigtige elementer.

    I kan afholde en traditionel mødedag i et af vores mødelokaler, tage et afbræk i naturen med en af vores vejledere, eller slutte dagen af med teamcooking ved bålet.

    Kirsten Rosenlund
    Eventkoordinator