Grej udlejning

Vi vil gerne gøre det tilgængeligt og nemt at komme ud i naturen og opleve den på forskellige måder. Se vores udvalg af grej herunder og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Mountainbike i Mols Bjerge

Mountainbikes

Oplev Mols Bjerge på Mountainbike. Vores cykler er velholdte standard mountainbikes, som du let kommer omkring på i området rundt om Karpenhøj. Cyklerne udleveres som udgangspunkt på Karpenhøj. Udlevering andre steder efter aftale og evt. betaling.

Pris: 300 kr. / pr. dag

Havkajakker

Har du erfaring med kajakpadling kan du leje havkajakker hos Karpenhøj. Vi er omgivet af oplagte strande som udgangspunkt for interessante ture og naturoplevelser. Det er selvfølgelig også muligt at arrangere en guidet tur med en af vores friluftsvejledere. Vil du gerne have tage kajakkursus? Så tag et kig på vores ‘På vandet’ aktiviteter lige her

NB! Man skal selv kunne fragte havkajakken til vandet.

Pris: 400 kr. / pr. dag

Prisen dækker over:

 • Havkajak inkl. pagaj, paddlefloat og pumpe
 • Svømmevest
 • Våddragt og neoprensko

SUP boards

Har du erfaring med SUP, kan du leje SUP-boards hos Karpenhøj. Vi er omgivet af oplagte strande, som udgangspunkt for interessante ture og naturoplevelser.

Det er selvfølgelig også muligt at arrangere en guidet tur med en af vores friluftsvejledere. Vil du gerne have en intro til SUP? Så tag et kig på vores ‘På vandet’ aktiviteter lige her

NB! Man skal selv kunne fragte SUP-boardet til vandet.

Pris 400 kr. / pr. dag

Prisen dækker over:

 • Hardboard SUP inkl. leash og paddel
 • Svømmevest
 • Våddragt og neoprensko

Snittekasse

Hvis du mangler en nærværende aktivitet til en eftermiddag omkring bålet er en snittekasse et rigtig godt bud. Med 12 sæt knive, en økse og andet snittegrej indeholder kassen alt hvad du har brug for.

Pris: 500 kr. / pr. dag

Ønsker du at booke grej inden dit besøg?

  Hvilket grej vil du leje?
  MountainbikesHavkajakkerSUPSnittekasseVåddragterVåddragtsstøvler

  Vælg dato (DD/MM/ÅÅÅÅ)

  Fortæl os, hvad du gerne vil leje hvornår, så vender vi tilbage til dig.

  Vi bruger vores grej både til udlejning og til vores egne arrangementer, så der kan være rift om det, men vi gør altid en indsats for at finde en løsning, som tilgodeser alle.

  Bemærk at vi ikke kan garantere at din henvendelse bliver læst i weekenden, det er derfor en god idé at sende din forespørgsel afsted i god tid.