Åbningstider på Karpenhøj Naturcenter

Velkommen til Karpenhøj Naturcenter! Vores facilieteter er åbne året rundt 365 dage, 24/7. Du kan tilmelde dig et billetsalgsarrangement, booke et vildmarksarrangement til din 80-års fødselsdag, non/konfirmation eller holde et magisk bryllup. Du kan også kommer i firmaregi, booke mødelokaler, teambuilding-aktiviteter og personalefejringer.

Du kan også bare komme som du er, gå en tur på områderne eller overnatte i det fri i en af vores shelters eller lavvuer.

Send os gerne en mail på info@karpenhoej.dk, beskriv hvad din henvendelse drejer sig om og eventuelt oplys gavekort- eller ordre-id.

Telefonåbningstider

Vores telefoner er åbne alle hverdage undtagen onsdag fra kl. 9 – 13

Tager vi ikke telefonen, er det fordi alle mand er ude af huset. Send os gerne en mail på info@karpenhoej.dk 

Særlige dage

Nogle gange er vi fuldt bookede og så er der ikke meget ved at komme forgæves herop. Ring eller mail gerne i forvejen, hvis I er en stor flok, der planlægger en gåtur i haven eller et besøg i caféen.

Datoer der er fuldt booket

Tillidscaféen & Madkassen

Det lyder næsten som starten på et eventyr, 0g det er det næsten også. Vi ønsker at være så åbne og tilgængelige som muligt og derfor har vi udover vores smukke udendørs områder, der er tilgængelige 365 dage om året, også nogle tilbud om at kunne putte sig i varmen, nyde sin madpakke, købe en kop kaffe eller være kreativ.

Tillidscaféen er et projekt der startede under corona, fordi vi ikke kunne være sammen og mødes som vi plejede, blev tillidscaféen skabt for at vi kunne mødes udenfor og stadig få en kop kaffe, lidt snacks, en øl eller sodavand. I tillidscaféen er der høflig selvbetjening, hvor du kan betale med mobilepay.

Åbningstider 01. april – 01. oktober

I hverdagene har caféen normalt åbent fra 9 – 15.

Weekender og helligdage er der ofte åbent i forbindelse med arrangementer

Dato Tidsrum