Fejr livet store begivenheder i unikke rammer

FACILITETER

På vores store bålplads, har vi plads til 50-80 spisende gæster under tag. Selve bålstedet er overdækket, så der kan laves bål i al slags vejr. Der er bålgrej, lygter og lammeskind til varme og hyggespredning inkluderet i lejen. Indendørs i pejsestue/spisestue er der ligeledes plads til 50 spisende gæster. Dertil råder man som lejer over et stort køkken samt anretterkøkken, to baderum og to toiletter. Der er endvidere to køleskabe, et minifryser og industriopvaskemaskine samt kaffemaskine/elkedel.

Vi tilbyder inkl. i prisen udendørs overnatning for op til 30 personer fordelt i fem shelters

Der er mulighed for tilkøb af flere udendørs overnatningspladser enten i lavuucamp (maj-okt.) eller i vores lille stuehus med 3 værelser. Vildmarksbade er også en tilkøbsmulighed.

AKTIVITETER

Der er mulighed for tilkøb af friluftsaktiviteter, guidede ture eller praktisk hjælp.

TIDSRUM

I råder over faciliteterne fra 13:00 – 10:00.

RENGØRING

Rengøring af opryddede lokaler er inkluderet i prisen.

PRIS

Op til 50 personer kr. 20.000 ekskl. moms/25.000,- inkl. moms

Mulighed for tilkøb af ekstra døgn for kr. 7.200 ekskl. moms/9.000,- inkl. moms

BETINGELSER

Karpenhøj Naturcenter er et offentligt besøgscenter. Gårdspladsen med tilhørende borde/bænke sat samt de forskellige haverum er offentligt tilgængelige døgnet rundt, hvorfor der ikke kan lægges beslag på disse i forbindelse med arrangementet.

Det er ikke tilladt at opsætte nogen form for overdækning på arealet. Forstærket musik er kun tilladt indendørs, og under hensyntagen til Karpenhøjs naboer.

VILD MAD OVER BÅL

Skal festen være noget helt særligt, kan i vælge at bytte facilitetspakken ud med en vildmarksgourmetpakke, hvor faciliteterne til dels er inkluderet.

Gør madlavningen til en fælles aktivitet med en lækker festmiddag tilberedt over bål. Der skal kløves brænde, tændes bål, forberedes råvarer og plukkes ukrudt og urter. Vi udarbejder menuen i fællesskab på forhånd og alle gæster opfordres til at bidrage med deres egne kreative tanker og smag i tilberedningen.

Karpenhøjs instruktører er med hele vejen som vejleder og inspirator. Borddækning, pynt og oprydning er en fælles opgave. Karpenhøj står for indkøb, primært lokale og økologiske råvarer.

Priser fra 1.250,- ekskl. moms/kr. 1562,50,- inkl. moms pr. person ved minimum 20 personer

Vil du holde fest på Karpenhøj?

    Kontaktinformation