FACILITETER

På vores store bålplads, har vi plads til 50 spisende gæster under tag. Selve bålstedet er overdækket, så der kan laves bål i al slags vejr. Der er bålgrej, lygter og lammeskind til varme og hyggespredning. Indendørs i pejsestue/spisestue er der ligeledes plads til 50 spisende gæster. Stort køkken samt anretterkøkken, to baderum og to toiletter. Der er køleskabe, fryser og industriopvaskemaskine.

Vi tilbyder udendørs overnatning for op til 30 personer i shelters, og mulighed for tilkøb af flere udendørs overnatningspladser og vildmarksbad.

AKTIVITETER

Inkluderet i prisen er tre timers sammenhængende aktivitet med en af Karpenhøjs instruktører (i den store festpakke medfølger instruktør i 5 timer). I kan frit vælge mellem mangekamp, challenge og tons og tummel. Læs mere om aktiviteterne på næste side. Ønsker I andre aktiviteter, f.eks. klatring, madlavning over bål eller bueskydning, kan dette lade sig gøre efter aftale og ved tilkøb.

TIDSRUM

I råder over faciliteterne fra 13:00 – 10:00. Nærmere aktivitetsprogram aftales ved booking.

RENGØRING

Rengøring af opryddede lokaler er inkluderet i prisen.

PRIS

Op til 25 personer: Lavsæson kr. 10.450 / Højsæson kr. 15.450*

Op til 50 personer: Lavsæson kr. 11.100 / Højsæson 16.100*

Mulighed for tilkøb af ekstra døgn for kr. 6.000*

*Gældende pris er eks. moms

BETINGELSER

Karpenhøj Naturcenter er et offentligt besøgscenter. Gårdspladsen med tilhørende borde/bænke sat samt de forskellige haverum er offentligt tilgængelige døgnet rundt, hvorfor der ikke kan lægges beslag på disse i forbindelse med arrangementet.

Det er ikke tilladt at opsætte nogen form for overdækning på aralet. Forstærket musik er kun tilladt indendørs, og under hensyntagen til Karpenhøjs naboer.

Stedets køkkenfaciliteter udlejes normalt på lejrskolebasis, hvorfor der ikke kan garanteres et specifikt antal eller stand af service og lignende.

MANGEKAMP

En kampplads for de kvikke, de stærke, de kloge, de langsomme og de hurtige. Med afsæt i fysiske og mentale udfordringer, konkurrerer og kæmper holdene mod hinanden på point, tid og afstand i forskellige teamøvelser.

TONS OG TUMMEL

De fleste ting bliver sjovere, hvis vi leger os til dem, så med udgangspunkt i gamle idrætslege, sætter vi fart på med blandt andet Tyren om det Røde Hav, fire-træk og Grænseleg. Gamle idrætslege bringer smilet frem og er en god icebreaker for grupper, der skal lære hinanden at kende.

KARPENHØJ CHALLENGE

Gruppens samarbejdsevner, kompetencer og sammenhold styrkes, når mindre holde med instruktør dyster mog hinanden med fokus på konkurrence og kommunikation.

Holdene roterer mellem udfordrende og sjove challenges og rystes sammen i en uformel ramme.

VILDMAD OVER BÅL

Gør madlavningen til en fælles aktivitet med en lækker festmiddag tilberedt over bål. Der skal kløves brænde, tændes bål, forberedes råvarer og plukkes ukrudt og urter. Vi udarbejder menuen i fællesskab på forhånd og alle gæster opfordres til at bidrage med deres egne kreative tanker og smag i tilberedningen.

Karpenhøjs instruktør er med hele vejen som vejleder og inspirator. Borddækning, pynt og oprydning er en fælles opgave. Karpenhøj står for indkøb, primært lokale og økologiske råvarer.

Vil du holde fest på Karpenhøj?

    Kontaktinformation