Fejr livets store begivenheder i unikke rammer

FACILITETER

På vores store bålplads har vi plads til 50-80 spisende gæster under tag. Selve bålstedet er også overdækket, så der kan laves bålmad i al slags vejr. Der er bålgrej, lygter og lammeskind til varme og hyggespredning inkluderet i lejen. Indendørs i pejsestuen/spisestuen er der plads til 50 spisende gæster. Man råder også over et stort køkken samt anretterkøkken, to baderum og to toiletter. Der er desuden to køleskabe, en minifryser, industri-opvaskemaskine samt kaffemaskine/elkedel til rådighed.

Vi tilbyder inkl. i prisen udendørs overnatning for op til 30 personer fordelt i fem shelters

Der er mulighed for tilkøb af flere udendørs overnatningspladser enten i lavvucamp (maj-okt.) eller i vores lille stuehus med 3 værelser. Vildmarksbade er også en tilkøbsmulighed.

AKTIVITETER

Der er mulighed for tilkøb af friluftsaktiviteter, guidede ture eller praktisk hjælp.

TIDSRUM

I råder over faciliteterne fra 13:00 – 10:00.

RENGØRING

Rengøring af opryddede lokaler er inkluderet i prisen.

PRIS

Op til 50 personer kr. 20.000 ekskl. moms/25.000,- inkl. moms

Mulighed for tilkøb af ekstra døgn for kr. 7.200 ekskl. moms/9.000,- inkl. moms

BETINGELSER

Karpenhøj Naturcenter er et offentligt besøgscenter. Gårdspladsen med tilhørende borde/bænke samt de forskellige haverum er offentligt tilgængelige døgnet rundt. Der kan derfor ikke kan lægges beslag på disse i forbindelse med arrangementet.

Det er ikke tilladt at opsætte nogen form for overdækning på arealet. Forstærket musik er kun tilladt indendørs og under hensyntagen til vores naboer.

VILD MAD OVER BÅL

Skal festen være noget helt særligt, kan I vælge at bytte facilitetspakken ud med en vildmarksgourmetpakke, hvor faciliteterne allerede delvist er inkluderet.

Gør madlavningen til en fælles aktivitet med en lækker festmiddag tilberedt over bål. Der skal kløves brænde, tændes bål, forberedes råvarer og plukkes ukrudt og urter. Vi udarbejder menuen i fællesskab på forhånd og alle gæster opfordres til at bidrage med deres egne kreative tanker og smag i tilberedningen.

Vores instruktører er med hele vejen til at vejlede og inspirere. Borddækning, pynt og oprydning er en fælles opgave. Vi står for indkøb og prioriterer lokale og økologiske råvarer.

Priser fra 1.250,- ekskl. moms/kr. 1.562,50,- inkl. moms pr. person ved minimum 20 personer

Vil du holde fest på Karpenhøj?

    Kontaktinformation