DEN PERFEKTE RAMME FOR MØDER, FESTER OG OPLEVELSER

På Karpenhøj gør vi os umage med at skabe rammerne for lige præcis den særlige oplevelse, du leder efter.

Her kan du se, hvilke faciliteter du har mulighed for at leje hos os.

Madlavning ved bål på bålpladsen

Den store bålplads

På bålpladsen er der plads til aktivitet, hygge og bare at være sammen. Selve bålet er overdækket og med gode muligheder for madlavning. Der er borde og bænke, som kan flyttes rundt til den opstilling I ønsker.

Der er plads til 50 siddende i de overdækkede bålhuse omkring bålpladsen.

Bålpladsen, inkl. bålgrej til madlavning over bål og brænde, shelterpladsen og adgang til udendørs vask og offentlige toiletter: 4500,- pr døgn*.

Hvis I vil være 100% sikre på tørvejr og indendørs komfort, kan Pejsestuen, toiletter og køkken med service til 50 personer lejes sammen med den udendørs base til en samlet pris på 7200,- pr døgn inkl. obligatorisk rengøring*.

*Priserne gælder ikke fredag-søndag fra 1. april – 30. oktober. Kontakt os, hvis du gerne vil bruge vores faciliteter en weekend i den pågældende periode.

Måltid omkring bålet i Karpenhøjs sansehave

Haven med bålhus

Et knitrende bål i lysningen mellem træer og frugtbuske er centrum, når vi laver bålmad i haven. Der er plads til helt traditionel lejrbålsstemning omkring bålet, samtidig med muligheden for at rykke ind i det rustikke bålhus med fuldt skærmede sider. Bålhuset er lavet med plexiglas i øverste halvdel af siderne, så I er skærmet for blæst og regn, men bevarer udsynet.

Det er muligt at trække el til bålhuset, hvis I vil anvende det som alternativt mødelokale.

Pris for leje af bålhus og bålplads pr. dag: 1800,-* inkl. brænde og bålgrej.

*Prisen gælder ikke fredag-søndag fra 1. april – 30. oktober. Kontakt os, hvis du gerne vil bruge vores faciliteter en weekend i den pågældende periode.

Fiskerstuen

Med en formidabel udsigt gennem dobbeltdøren mod øst over Fuglsøstrand, Ebeltoft Vig og hele vejen til Fregatten Jylland kan det være svært at koncentrere sig om andet, men vores Fiskerstue gør sig alligevel rigtig godt som ramme for mødedage, workshops, seminarer og selvfølgelig også mere festlige begivenheder.

Der er højt til loftet og med et meget fleksibelt møblement er det muligt at indrette rummet til netop jeres behov. Vi har borde og stole til 40 siddende gæster.

Lokalet har flytbart smartboard med projekter.

Pris pr. dag: 2500,-* inkl. rengøring

*Prisen gælder ikke fredag-søndag fra 1. april – 30. oktober. Kontakt os, hvis du gerne vil bruge vores faciliteter en weekend i den pågældende periode.

Pejsestuen

Pejsestuen er vores klassiske gildesal, med charmerende staldvinduer, fritstående bjælker, langbord og selvfølgelig pejs.

Der er plads til 50 spisende gæster og pejsestuen kan bruges både som festlokale og foredragssal.

Der er direkte udgang til gården og forbindelse til et bredt gangareal og egne toiletter. Adgang til fuldt udstyret køkken.

Pris pr. dag: 3000,-* inkl rengøring

*Prisen gælder ikke fredag-søndag fra 1. april – 30. oktober. Kontakt os, hvis du gerne vil bruge vores faciliteter en weekend i den pågældende periode.

Gæstehusets mødelokale

I det gamle stuehus i midten af gården på Karpenhøj står gæstehuset med et indbydende mødelokale i stueetagen. Her er der plads til 20 siddende gæster med direkte kig til Karpenhøjhaven. Huset rummer også et stort køkken, et badeværelse med bad og tre værelser. Huset kan lejes som møde/kursuslokale med mulighed for overnatning.

Inklusiv projektor.

Pris for en dag i mødelokalet: 2700,-* inkl. rengøring

*Prisen gælder ikke fredag-søndag fra 1. april – 30. oktober. Kontakt os, hvis du gerne vil bruge vores faciliteter en weekend i den pågældende periode.

Skolestuen

Gå på opdagelse i samlingen af udstoppede dyr eller udnyt muligheden for et ekstra festlokale i kombination med Pejsestuen.

Skolestuen ligger i modsatte ende af gangarealet som pejsestuen og er oplagt som undervisningslokale. Med direkte adgang til gårdspladsen er det let at veksle mellem ude og inde.

Der er god plads til 20 siddende.

Leje af Skolestuen: 1400,- pr. dag – inkl. rengøring

Bålsted ved lavvuen

Lavvu

Vores store samiske lavvu er indrettet med tre brændeovne, flytbare borde og bænke og bund af træflis. Brændeovnene med glas på tre sider og frit kig til flammerne står i midten af teltet og spreder både hygge og varme. Udenfor teltet er der bålplads med rist.

Lavvuen er særdeles velegnet til mindre bålmadsarrangementer, håndværksworkshops eller foredrags- og fortælleaftener. Der er god plads til 12 overnattende i teltet.

Pris for et døgn i lavvuen inkl. bålgrej og brænde: 2900,-

Shelterplads

Vores 4 shelters ligger lige rundt om hækken fra den store bålplads og er derfor en oplagt overnatningsplads efter en god aften ved bålet. I hvert shelter er der plads til 6 personer, og der er frit udsyn til den lille bålplads i midten af shelterne fra dem alle.

Overnatning i shelterne koster 75,- per person og med i prisen er der bålgrej, adgang til toiletter, vand og udendørs opvask.

Den vestvente shelter

Det vestvendte shelter

Vores vestevendte shelter ligger med den smukkeste udsigt over kuperet terræn, Aarhusbugten og den skønneste solnedgang.

Shelteret er stort og åbent med god plads til 6 personer. Der er egen bålplads ved shelteret og simpelt bålgrej til madlavning.

Når du overnatter i vores shelters har du adgang til vand og toilet hele døgnet. 

Overnatning i shelteret koster 600,- i alt og med i prisen er der bålgrej, adgang til toiletter, vand og udendørs opvask.

Skovshelteret på Karpenhøj Naturcenter

Skovshelteret

Skoven er vores store legeplads, hvor vi klatrer, gynger (i en ret stor gynge), sover i telte over jorden, kigger efter fugle og går på opdagelse mellem de store stammer. Det er også i skoven, vi smager på de lækre orangemyrer.

Midt i skoven ligger vores skovshelter uforstyrret. Her er plads til 4 personer, og det er især godt for de morgenfriske, som får solopgangen med fra soveposen i det østvendte shelter.

Booking af hele shelteret koster 400 kr., og med i prisen er der bålgrej, adgang til toiletter, vand og udendørs opvask.

Karpenhøjs vildmarksbade

Vildmarksbadet

38 grader varmt vand og udsigt til hav og himmel. Vores to vildmarksbade står uforstyrret i bunden af haven og her kan du sidde og nyde en portion sand velvære. Det tager ca. tre timer at varme vandet op med de brændefyrede ovne. Der er plads til 6 voksne i hvert bad.

Pris for et kar, inkl. rengøring og påfyldning af vand: 1500,-

Pris for 2 kar, inkl. rengøring og påfyldning af vand: 2600,-

Pris for et kar, inkl. rengøring, påfyldning af vand og fyring, lige til at hoppe i: 2000,-

Pris for begge kar, inkl. rengøring, påfyldning af vand og fyring, lige til at hoppe i: 3500,-

Gæstehuset

I det gamle stuehus i midten af gården på Karpenhøj står Gæstehuset. Her består underetagen af et mødelokale, et stort køkken, et værelse og åbent baderum/toilet. Overetagen er indrettet med to værelser, som fint vil kunne fungere som kontorer, særligt i det østvendte værelse er muligheden for at starte arbejdsdagen med en kop morgenkaffe med udsigt helt formidabel.

Vi lejer Gæstehuset ud både for kortere og længere perioder, så tag kontakt til Karen hvis du er interesseret i en base på Karpenhøj.

Lejrpladsen Basballe

Lejrpladsen i Basballe ligger 12 km fra Karpenhøj Naturcenter og tæt på Mols Bjerge Stien. Lejrpladsen har et bålhus på 60 kvm med hems, bålsted, faste bænke og bord, samt mobile bålbænke og bord-bænkeset. Der er desuden to udendørs bålsteder samt tre store shelters med plads til 18 overnattende i alt. Derudover er der 7 sovepladser på hemsen i bålhuset. Det er muligt at låne diverse båludstyr, og der er adgang til toilet med håndvask. Lejrpladsen ligger som et knudepunkt ved Mols Bjerge Stien.

Pris for hele lejrpladsen med plads til 25 overnattende, inkl. brænde: 1500,- Tillæg pr. overnattende > 25: 50,- pr. person.

Overnatning for enkeltpersoner i shelters kan bookes for 50 kr. per person lige her

Fri teltplads og hængekøjeskov

Vores fri teltplads er forbeholdt vandrere og cyklister. Omkranset af skoven er plads til et par små telte og hængekøjer. Der er en fin lille bålplads og mulighed for at købe brænde.

Den Fri teltplads ligger på “bagsiden” af Karpenhøj. Adgang til vand og toilet er i gårdspladsen.

Overnatning er gratis. Det er ikke muligt at booke pladsen.

Vidste du, at du kan leje hele karpenhøj naturcenter?

På Karpenhøj har vi stemningsfulde rum og rammer både udendørs og inde. Du kan leje vores lejrplads med shelters, vores skønne lavvu i skoven, den autentiske pejsestue eller simpelthen hele pakken med alle vores faciliteter. Uanset hvad dit behov er, så hjælper vi dig med at finde den løsning som passer, så I får de bedst tænkelige rammer til jeres arrangement.

Karen Thingstrup
Daglig leder

Hvis du udfylder kontaktformularen, kontakter vi dig.