DEN PERFEKTE RAMME FOR OPLEVELSER

På Karpenhøj gør vi os umage med at skabe rammerne for lige præcis den særlige oplevelse, du leder efter.

Madlavning ved bål på bålpladsen

Lejrpladsen

På lejrpladsen er der plads til aktivitet, hygge og bare at være sammen. Selve bålpladsen er overdækket og med gode muligheder for madlavning. Der er borde og bænke, som kan flyttes rundt til den opstilling I ønsker.

Der er plads til 50 siddende i de overdækkede bålhuse omkring bålpladsen.

Skal du holde en fødselsdag, et bryllup eller måske bare samle en masse venner og familie? Du kan leje lejrpladsen som en del af en Karpenhøj festpakke.

Er du en skoleklasse der gerne vil ud og overnatte i shelter, lave mad over bål og nyde naturen, så henviser vi til Basballe shelterplads.

Bålhuset

Et knitrende bål i lysningen mellem træer og frugtbuske er centrum, når vi laver bålmad i haven. Der er plads til helt traditionel lejrbålsstemning omkring bålet, samtidig med muligheden for at rykke ind i det rustikke bålhus med fuldt skærmede sider. Bålhuset er lavet med plexiglas i øverste halvdel af siderne, så I er skærmet for blæst og regn, men bevarer udsynet.

Skal du holde en fødselsdag, et bryllup eller måske bare samle en masse venner og familie? Du kan leje bålhuset som en del af en Karpenhøj festpakke.

Bålhuset er ideelt til mindre forsamlinger under 40 personer, hvor haven og træerne indrammer hyggen ekstra meget.

Bålsted ved lavvuen

Lavvu

Vores store samiske lavvu er indrettet med tre brændeovne, flytbare borde og bænke og bund af træflis. Brændeovnene med glas på tre sider og frit kig til flammerne står i midten af teltet og spreder både hygge og varme. Udenfor teltet er der bålplads med rist.

Lavvuen er særdeles velegnet til mindre arrangementer i efterår/vinterhalvåret. Der er god plads til 12 overnattende i teltet.

Pris for et døgn i lavvuen inkl. bålgrej og brænde: 2900,-

Shelters

Vi har flere sheltermuligheder, uanset om du ønsker en enkelt overnatning, om i skal afsted hele klassen eller i forbindelse med en oplevelse her på Karpenhøj.

Basballe lejrplads

Lejrpladsen i Basballe ligger 12 km fra Karpenhøj Naturcenter og tæt på Mols Bjerge Stien. Lejrpladsen har et bålhus på 60 kvm med hems, bålsted, faste bænke og bord, samt mobile bålbænke og bord-bænkeset. Der er desuden to udendørs bålsteder samt tre store shelters med plads til 18 overnattende i alt. Derudover er der 7 sovepladser på hemsen i bålhuset. Der er adgang til toilet med håndvask. Lejrpladsen ligger som et knudepunkt ved Mols Bjerge Stien. 

Pris for hele lejrpladsen med plads til 25 overnattende, inkl. brænde: 1750,-  Tillæg pr. overnattende > 25: 50,- pr. person. 

Overnatning for enkeltpersoner i shelters kan bookes for 50 kr. per person lige her 

Karpenhøjs vildmarksbade

Vildmarksbadet

38 grader varmt vand og udsigt til hav og himmel. Vores to vildmarksbade står uforstyrret i bunden af haven og her kan du sidde og nyde en portion sand velvære. Det tager ca. tre timer at varme vandet op med de brændefyrede ovne. Der er plads til 6 voksne i hvert bad.

Pris for et kar, inkl. rengøring og påfyldning af vand: 1500,-

Pris for to kar, inkl. rengøring og påfyldning af vand: 2600,-

Pris for et kar, inkl. rengøring, påfyldning af vand og fyring, lige til at hoppe i: 2500,-

Pris for begge kar, inkl. rengøring, påfyldning af vand og fyring, lige til at hoppe i: 4000,-

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og samtale omkring jeres næste oplevelse

På Karpenhøj har vi stemningsfulde rum og rammer både udendørs og inde. Du kan leje vores lejrplads med shelters, vores skønne lavvu i skoven, den autentiske pejsestue eller simpelthen hele pakken med alle vores faciliteter. Uanset hvad dit behov er, så hjælper vi dig med at finde den løsning som passer, så I får de bedst tænkelige rammer til jeres arrangement.

Karen Thingstrup
Daglig leder

Hvis du udfylder kontaktformularen, kontakter vi dig.