Oplevelser i naturen. Kom med ud!

Eventyr for alle aldre

Mød naturen som du ikke har prøvet det før, kom på vandet med vores erfarne vandmænd, mød insekterne og plantelivet med en biolog, eller lav mad over bål med vores kokke. Aktiviteterne er mange, det er bare med at udforske. Man er altid velkommen til at gå på opdagelse på Karpenhøj Naturcenter uden at tilmelde sig noget, det er gratis at gå på opdagelse på egen hånd.

Oplevelser

Overnat i det fri

Der er mange måder at overnatte i naturen på. På Karpenhøj Naturcenter kan du sove i shelters, enten på shelterpladsen der omkredser en bålplads, eller i klatrekskoven i skovshelteret, eller måske er du mere til udsigt og store vidder, så er det vores vestvendte shelter du skal prøve. Vi har også et hængekøjehotel og en lavvucamp, hvor du kan prøve at sove i en samisk tipi.

Du har også muligheden for at sætte dit telt op på den fri teltplads, hvor du har adgang til bålplads.

Der er bålpladser tilknyttet alle overnatningssteder, og du har mulighed for at købe brænde i de forskellige brændeskure. Lejer du shelter har du gratis adgang til bålgrej, lejer du en lavvu kan du tilkøbe en servicepakke med alt du behøver. På Karpenhøj er der både toilet og badfaciliteter, samt udendørs vask hvor du kan hente vand og vaske op.

Du kan som udgangspunkt leje 1-2 nætter i perioden april – september. Herefter åbner vi op for shelterudlejning en måned frem af gangen.

Se alle mulighederne

Giv et gavekort til en du holder af

Er du på udkig efter den perfekte gave? Med et gavekort til Karpenhøj Naturcenter, kan en du holder af, vælge den helt rigtige oplevelse. Uanset om det er vildmarksgourmet, brunch eller udflugter til vands, fods eller på mountainbike. Er du ude i sidste øjeblik, så fortvivl ikke, du kan hente gavekortet ned som pdf med det samme.

Køb Gavekort

Skal du fejre noget?

Så er Karpenhøj Naturcenter stedet at gøre det!

Vi har en masse skønne faciliteter du kan leje til dit næste arrangement, uanset om det er en 40-års fødselsdag, konfirmation, personalefest eller mødefacilitering. Bring naturen ind i din fest og få en oplevelse ingen glemmer og alle elsker.

Læs mere