Betalingskortgebyr

Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr til Nets/Teller. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet. BEMÆRK: Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms.

Betaling

Der kan betales med følgende korttyper:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Elektron
  • Online MobilePay

Købssummen trækkes først fra din konto, den dag vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Karpenhøj Naturcenter krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Nets/DIBS, og Karpenhøj Naturcenter gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Priser

Billettens pris er inklusive moms.

Karpenhøj Naturcenters sikkerhedsprocedure sikrer, at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes.

Levering

Billetter købt på internettet sendes via email så snart vi har behandlet din bestilling. Hvis ikke du har modtaget dine billetter senest 5 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger

Aflysning omfatter her kun, at arrangementet slet ikke gennemføres.

Ved aflysning refunderes hele billettens pris. Billetter, der er købt via www.karpenhoej-events.dk, refunderes ved henvendelse til:

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
8420 Knebel

Send os dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt – så overfører vi pengene til dig. Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Reklamation

Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til arrangøren, Karpenhøj Naturcenter

Fortrydelsesret

I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 17 STK. 2 JF. § 9 STK. 2 NR. 2A ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Forbehold

KARPENHØJ NATURCENTER TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE ARRANGEMENTER

Sprog

Alle kontrakter indgås på dansk.