VI BYDER DIG VELKOMMEN

Lær OS bedre at kende

Karpenhøj Naturcenter er smukt placeret på den sydlige spids af Nationalpark Mols Bjerge. ​Den gule gård skaber en unik ramme om alt fra friluftsaktiviteter, teambuilding og kurser til events, naturformidling, lejrskoler og skoletjeneste.

Vi har havet og Mols Bjerge som nærmeste naboer, og vi laver aktiviteter til lands, til vands og i trætoppene. Hos Karpenhøj Naturcenter er du garanteret et kompetent personale og noget af Danmarks smukkeste natur. Simpelthen.

Du kan læse mere om vores oplevelser her.

MØD KARPENHØJ TEAMET

Vores fagligheder, kompetencer og interesser spænder bredt – fuldstændig lige som resten af Karpenhøj.

Skriv os en mail hvis du har spørgsmål. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Karen Thingstrup
Karen ThingstrupKonsulent
​​Karen er konsulent på Karpenhøj, og pt. ansvarlig for salg af aktiviteter til virksomheder. Spørg Karen om teambuilding og events til din virksomhed. Men spørg hende også gerne om hendes seneste jagt – Karen er passioneret jæger og naturmenneske.
Dorte Mikkelsen
Dorte MikkelsenAdministration og bogholderi
​Dorte er vores administrationsansvarlige, kontorassistent og hundemor til kontorhunden Saga, som dagligt inspicerer Karpenhøjs arealer. Spørg blandt andet Dorte om fakturering, betaling og booking.
Rane Damsgaard Kammer
Rane Damsgaard KammerFriluftsvejleder
Rane er friluftsvejleder og ægte vandhund. Mød Rane på en af vores mange formidlingsaktiviteter – iført klatregrej i trætoppene, på MTB og allerhelst på vandet.
Diana Skov Gyldenløve
Diana Skov Gyldenløve
Diana er grunden til, at Karpenhøj er ren og pæn. Mød Diana udenfor, hvor hun står for vedligehold og rengøring – hvis hun da ikke lige er på tur i den svenske ødemark.
Keld Andersen
Keld AndersenPedel
Keld er pedel og passer Karpenhøj Naturcenters bygninger og grønne områder. Keld ved alt om alt og er Karpenhøjs levende opslagsværk.
Kenneth Asmussen
Kenneth AsmussenFriluftsvejleder
Kenneth er friluftsvejleder og bushcraft-instruktør. Mød Kenneth på bueskydningsbanen, på bålpladsen eller på et af vores håndværkskurser, hvor han nørder med træ og læder, hjemmelavede knive og buer.
Nanna Feldthaus
Nanna Feldthaus Friluftsvejleder
Nanna har en baggrund i naturgeografi, miljøvidenskab og i træernes toppe, hvor hun nørder biodiversitet og trætyper. Mød Nanna på en af vores formidlingsarrangementer, på bueskydningsbanen og på bålpladsen.

MØD KARPENHØJs bestyrelse

Karpenhøj er en selvejende institution.
Vores øverste ledelse er vores bestyrelse, som sammensættes af DGI og Syddjurskommune.

Søren Valbak
Søren ValbakFormand
Bente Steffensen
Bente SteffensenNæstformand
Michael Flintholm
Michael Flintholm
Helle Marie Taastrøm
Helle Marie Taastrøm
Hanne Østergaard
Hanne Østergaard
Maria Brinks Arianfar
Maria Brinks Arianfar
Personalerepræsentant