VI BYDER DIG VELKOMMEN

Lær OS bedre at kende

Karpenhøj Naturcenter er smukt placeret på den sydlige spids af Nationalpark Mols Bjerge. ​Den gule gård skaber en unik ramme om alt fra friluftsaktiviteter, teambuilding og kurser til events, naturformidling, lejrskoler og skoletjeneste.

Vi har havet og Mols Bjerge som nærmeste naboer, og vi laver aktiviteter til lands, til vands og i trætoppene. Hos Karpenhøj Naturcenter er du garanteret et kompetent personale og noget af Danmarks smukkeste natur. Simpelthen.

Du kan læse mere om vores oplevelser her.

MØD KARPENHØJ TEAMET

Vores fagligheder, kompetencer og interesser spænder bredt – fuldstændig lige som resten af Karpenhøj.

Skriv os en mail hvis du har spørgsmål. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Lars Bøgh
Lars BøghDirektør
Lars er leder af naturcentret. Med sin baggrund som biolog og naturvejleder kan du også være heldig at møde ham ved bålet, på naturture i bjergene eller udforske livet i den rådne træstub.
Sisse Simone Sjöstedt
Sisse Simone SjöstedtNaturformidler
Sisse er omdrejningspunktet for vores skoletjeneste. Hun sikrer, at Karpenhøjs tilbud til børn og unge – og deres lærere og pædagoger – altid tager afsæt i både fælles mål, læseplaner og virkelighed.
Kirsten Rosenlund
Kirsten RosenlundEventkoordinator
Kirsten er vores nye eventkoordinator. Du møder Kirsten, når hun med sikker hånd gør sit bedste for, at dine ønsker til dit kommende event på Karpenhøj bliver til virkelighed. Kunden er naturligvis i centrum – hver gang!
Dorte Mikkelsen
Dorte MikkelsenAdministration og bogholderi
​Dorte er vores administrationsansvarlige, kontorassistent og hundemor til kontorhunden Saga, som dagligt inspicerer Karpenhøjs arealer. Spørg blandt andet Dorte om fakturering, betaling og booking.
Claus Udengaard
Claus UdengaardBålkok
Claus er uddannet kok og hjertet for vores bålevents. Han tryller med opskrifter, sikrer både det bæredygtige indkøb og vores grønne profil på det kulinariske område. Claus møder du ved bålet men også til fx teambuilding!
Rane Damsgaard Kammer
Rane Damsgaard KammerFriluftsvejleder
Rane er friluftsvejleder og ægte vandhund. Mød Rane på en af vores mange formidlingsaktiviteter – iført klatregrej i trætoppene, på MTB og allerhelst på vandet.
Diana Skov Gyldenløve
Diana Skov Gyldenløve
Diana er grunden til, at Karpenhøj er ren og pæn. Mød Diana udenfor, hvor hun står for vedligehold og rengøring – hvis hun da ikke lige er på tur i den svenske ødemark.
Keld Andersen
Keld AndersenPedel
Keld er pedel og passer Karpenhøj Naturcenters bygninger og grønne områder. Keld ved alt om alt og er Karpenhøjs levende opslagsværk.

MØD KARPENHØJs bestyrelse

Karpenhøj er en selvejende institution.
Vores øverste ledelse af bestyrelsen, som består af medlemmer udpeget af bl.a. Syddjurs Kommune og DGI.

Søren Valbak
Søren ValbakFormand
Syddjurs Kommune
Bente Steffensen
Bente SteffensenNæstformand
DGI
Michael Flintholm
Michael Flintholm
Syddjurs Kommune
Helle Marie Taastrøm
Helle Marie Taastrøm
​Syddjurs Kommune
Hanne Østergaard
Hanne Østergaard
DGI
Maria Brinks Arianfar
Maria Brinks Arianfar
Bestyrelsesudpeget
Medarbejderrepræsentant
Vakant