Lejrpladsen ved Basballe ligger perfekt i forhold til vandring på Mols Bjerge-stien. Der er tre etaper, som alle starter eller slutter ved Femmøller, 1 kilometer fra lejrpladsen, og bussen kører forbi lige nedenfor bakken. Der er gode parkeringsmuligheder ved Basballe, så du kan parkere bilen med din oppakning og tage bussen enten til Ebeltoft eller Kalø og gå dagens etape uden oppakning.

Vores shelters er store og med god plads til 4-6 personer. Du skal købe plads til alle overnattende gæster (50 kr. pr. person). Vi kan ikke garantere dig en plads, hvis du “tager chancen”, du kan altid betale med mobilepay hvis du ankommer til pladsen. Der er en hyggelig bålplads på lejrpladsen og brænde tilkøbes efter forbrug (MobilePay). Når du overnatter i vores shelters har du adgang til vand og toilet hele døgnet (nær Motorcrossbanen)

Bemærk at det kun er muligt at booke 1 uge frem (Hver mandag åbnes op for efterfølgende uge). Kan du ikke booke en dato i kalenderen, er det fordi at der ikke er nogle ledige pladser.

Er I en større gruppe? Det er muligt at leje hele basballe for 1.500 kr. Der er plads til 25 overnattende gæster + medbragte telte. Kontakt os på info@karpenhoej.dk