frost, sne, kulde og klare dage

Vinteren er ved at være ovre, i hvert fald i følge kalenderen.

På Karpenhøj er vi taknemlige for alle de skønne frostdage vi fik. Vi har fanget lidt af vinteren på et par billeder, som I kan se her. Vi har åbent hele året, og de fleste af vores oplevelser kører både sommer og vinter.

Lejrpladsen i morgensol og måneskin. En solstråle i ansigtet på en frostklar morgen vil da være en okay måde at blive vækket på, ik?

God eftermiddagsstemning ved det vestvendte shelter. Du er altid velkommen til at tænde et bål og nyde udsigten. Du kan reservere shelteret på forhånd, eller tage chancen.

Med til vinteren hører mørket.  Vi har med vilje ikke elektrisk belysning på vores bål- og lejrpladser, til gengæld nyder vi lyset fra bålet og vores olielamper.

Vores to vildmarksbade i frost og sol. Er du gæst på vores Vildmarksgourmet er vildmarksbadenede med i oplevelsen, men karrene kan også lejes seperat. Det kan du læse mere om her.

Madlavning i kulde og mørke kan være en udfordring, men her kommer bålet virkelig til sin ret, og giver både lys og varme. Har du mod på en omgang bål-kokkerering lidt udenfor sæsonen, er der rig mulighed for at være med på en af vores vildmarksmad oplevelser, dem afholder vi hele året.

Administrationshuset, hvor vi udfører alt kontorarbejdet, badet i morgensolen fra Ebeltoft. Administrationen er den eneste del af Karpenhøj, du ikke kan leje. Alle andre lokaler og udendørsarealer åbner vi for vores gæster til friluftsoplevelser, mødedage og familiearrangementer.