Vi vil rigtig gerne have jer alle sammen med ud i naturen. Heldigvis vil langt de fleste af jer også rigtig gerne med, og det er vi glade for! Men vi vil selvfølgelig gerne have flere med, derfor har vi slået os sammen med vores dejlige naboer på Fuglsøcentret og udviklet et ophold for alle jer, som faktisk gerne vil med ud, men synes, at I har brug for lidt ekstra vejledning.

 

Weekendens program

Dag 1

Jeres guide introducerer jer til langbueskydning og I prøver kræfter med bueskydningen på Karpenhøjs skydebane, hvor I skyder til både almindelige skiver og 3D-dyr.

Dag 2

Det er tid til en tur på vandet. Efter lidt grejsnak og teori finder vi den bedst egnede strand til dagens isætning. Vi ror langs kysten, hvor I oplever Mols fra vandsiden og får tips til turplanlægning. Vi holder en god frokostpause undervejs.

Blæser det for meget til en tur i havkajakkerne bliver det en skøn cykeltur i Mols Bjerge på sprit-nye Principia A7 cykler.

Dag 3

Efter to gode dage med Karpenhøjs guide lige ved hånden er det på tide, at I kommer ud på egen hånd. En vandretur i Nationalparken med indlagte småopgaver, som både gavner humøret og hjerneaktiviteten.

 

Med naturen udenfor vinduerne

Når I ikke er ude i Mols Bjerges fantastiske natur, bor I på Fuglsøcentret, som også står for den fulde forplejning. Med i opholdet er 2 x morgenmad, 2 x ”to go” frokost og 2 x aftensmad.

Hele pakken koster 2995,- pr. person i dobbeltværelse og 3445,- pr person i enkeltværelse.

Der er mulighed for eventyr 7 gange i løbet af sommeren: 4.-6. juni, 25.-27. juni, 2.-4. juli, 12.-14- juli, 13. august-15. august, 27.-29. august og 24.-26. september.

Du kan booke dit ude-eventyr her: https://fuglsoebillet.dk/

*Eller bare en weekend for dem, som gerne vil være ude hele dagen, men sove i en rigtig seng om natten