KARENS jubilæum

Første februar fejrede vi, at vores leder Karen Thingstrup, har været en del af Karpenhøj-holdet i 10 år!

Ild, sol og frisk luft er i høj grad Karens rette elementer.

Karen har både været salgsansvarlig, bålkok, koordinerende friluftsvejleder og konstitueret leder på Karpenhøj, siden hun kom til i 2010. De af jer, som er kommet på Karpenhøj i årenes løb og har mødt en kvinde, der med en usædvanlig mængde energi og hjælpsomhed løser alle udfordringer og får alle til at føle sig velkomne, har formentlig mødt Karen.

Ny leder, samme Karen

I starten af sidste år blev Karen ansat som leder af Karpenhøj. Heldigvis overgås Karens gå-på-mod, kun af bredden på hendes smil, for både energi og forståelse for alle aspekter af Karpenhøj Naturcenter er nødvendige, når man tiltræder som leder kort tid før en pandemi vender op og ned på alle planer. Den situation beskriver Karen selv sådan:

”At få overdraget roret og så ellers sejle direkte ind i en Corona pandemi, var selvfølgelig ikke det jeg havde forestillet mig, med min nye rolle. Heldigvis er jeg bare blevet bekræftet i, at vi er et helt fantastisk hold af kollegaer her på Karpenhøj, som formår at navigere, også i fuldstændig ukendt farvand.”

Karen er ivrig og flittig jæger, og i øvrigt vild med alt, der kan forene natur og mad.

Flere vil ud

Heldigvis kommer end ikke verdensomspændende sygdomme helt uden positive følger, og i 2020 mærkede vi på Karpenhøj virkelig den lokale opbakning, både politisk, fra naboer, samarbejdspartnere og besøgende. Det har været helt overvældende at opleve, hvor stor interessen har været for stort set alle vores aktiviteter. Der har jo desværre været nødvendige aflysninger, men alt, hvad vi har kunnet gennemføre, har der været en utrolig opbakning til. Det gælder både vores åbne arrangementer og de særlige firmaevents vi har kunnet afvikle i samarbejde med vores kunder. Tusind tak for støtten og besøgene alle sammen!

Interessen for udeliv og aktiviteter i naturen var i stigende allerede før det meste af landet lukkede ned, men i år er den nærmest eksploderet, og det er vi kun glade for. Vi har heldigvis ikke patent på hverken natur, friluftsliv eller fællesskab, men i over 30 år, har vi været med til at træde den sti, som nu heldigvis bliver både attraktiv og tilgængelig for flere og flere. Vi sætter stor pris på vores samarbejder, både med de rodfæstede organisationer, som DGI, Nationalpark Mols Bjerge og Syddjurs Kommune, men absolut også med nye iderige og dygtige folk, som inspirerer os med nye perspektiver på vores efterhånden velkendte udsigt.

”Vi er så privilegerede, at vi har en plads her midt i den skønneste natur, og den vil vi selvfølgelig gerne dele med så mange som muligt. Det er fantastisk at have et sted, hvor vi både kan tilbyde skræddersyede firmaarrangementer, skoletjeneste, ferieaktiviteter for hele familien og kurser for dem, som gerne vil nørde friluftsliv, samtidig med, at vi kan sige til alle, at de er velkomne til at komme en tur forbi med madpakke og vandresko.” Siger Karen.

På Karpenhøj glæder vi os til 10 år mere sammen med Karen og jer alle sammen.

Kom med ud!