Lisbeth Ankersen, Smagens Hus 

Ganske kort om mig – jeg er kemiker, sensoriker, supersmager og passioneret smagsnørd – og har arbejdet med at undersøge, formidle og optimere smag i over 25 år – og jeg synes stadigvæk at det er SÅ spændende 😊 Jeg er for nyligt flyttet til Knebelbro og etableret Smagens Hus. 

Jeg har undersøgt smag, duft og konsistens af tusindvis af fødevarer og samlet viden derfra i min ToolBox, i en sensorik ordbog og i en database. Formidling af smag og duft er foregået på tv (DR2 Temalørdage, Godmorgen Danmark, Aftenshowet etc.), radio (Vildt Naturligt, Croque Monsieur etc.), bøger, podcasts, artikler, foredrag og workshops. Jeg har løst smagsopgaver for firmaer og organisationer som Arla, Ferrero (Italien), Novia (Finland), Lantmännen Unibake, Stauning Whisky, Danish Crown, Landbrug & Fødevarer, Økologisk Landsforening, AAK, Mejeriforeningen (DK), samt CNIEL (den Franske Mejeriforening). 

Smagens Hus, Knebelbro, Holmsbjergvej 66, 8420 Knebel 

https://www.innovaconsult.dk/