Åbningstider på Karpenhøj Naturcenter

Velkommen til Karpenhøj Naturcenter! Vores faciliteter er åbne året rundt 365 dage, 24/7. Du kan tilmelde dig et billetsalgsarrangement, booke et vildmarksarrangement til din 80-års fødselsdag, konfirmation eller holde et magisk bryllup omkring bålet. Du kan også komme i firmaregi, booke mødelokaler, teambuilding-aktiviteter og personalefejringer.

Du kan også bare besøge os helt som du er, gå en tur på området eller overnatte i det fri i en af vores shelters eller lavvuer.

Send os gerne en mail på info@karpenhoej.dk, og fortæl os, hvad du ønsker.

Telefontider

Vores telefon er åben mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-13

Tager vi ikke telefonen, er det fordi alle mand er ude af huset. Indtal en besked eller send os en mail på info@karpenhoej.dk

Tillidscaféen & Skolestuen

Vi ønsker at være så åbne og tilgængelige som muligt og derfor er vores smukke udendørs områder og bålpladser tilgængelige 365 dage om året. Driller vejret, kan du evt. nyde din madpakke i vores Skolestue, hvis den er ledig.

I Tillidscaféen kan du købe en kop kaffe, lidt snacks, en øl eller sodavand. Der høflig selvbetjening, og du betaler med MobilePay.

I hverdagene har både Skolestuen og tillidscaféen normalt åbent kl. 9-16. I weekender og helligdage er der normalt åbent i forbindelse med arrangementer.