Vildmarksbrunch

DKK 0,00DKK 475,00

(2 kundeanmeldelser)

Kom og oplev glæden ved at lave mad i fællesskab, når vi med udgangspunkt i årstidens gode råvarer, sammen tilbereder en smagfuld bålbrunch.

På Karpenhøj er der plads til hele familien og både store og små får opgaver ved bålet med tilberedning af dagens menu. Til Vildmarksbrunchen får du mulighed for at give klassiske brunchfavoritter et lækkert twist over bålet, samtidig med, at du får en skøn naturoplevelse og selvfølgelig ren nydelse og afslapning når vi spiser det lækre frisklavede måltid.

Tidsrum: 9:30 – 14:00

Pris: Barn 0-4 år: Gratis, Barn 4-12 år: 275,- Voksen: 475,-

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

De vigtigste krydderier til vores brunch er den friske luft, bålets knitren og fællesskabet. I vores afslappede og naturlige rammer er der plads til hele familien, når vi sammen tilbereder en smagfuld bålbrunch. Kom og oplev glæden ved at lave mad i naturen og nyd hinandens selskab mens vi både laver mad og spiser sammen.

Karpenhøjs vejledere guider dig og de andre gæster til brændehugning, bollebagning i middelalderovn, røgning af fisk og brug af havens urter i en alsidig og sæsonbestemt brunchmenu. Alle opskrifter er åbne for fortolkning og har I brunchfavoritter, som trænger til at blive testet over flammerne, er her en oplagt mulighed. Vi anretter en smuk buffet og når arbejdet ved bålene er vel overstået er det på tide at sætte sig til rette på de bløde lammeskind og nyde resultatet.

I løbet af dagen går vi en tur på Karpenhøjs område, hvor de som har lyst får en introduktion til områdets spiselige urter, ukrudt og blomster.

Vores råvarer er fortrinsvis økologiske og lokale fra Helges Grønt og medlemmer af Molbordet i Nationalpark Mols Bjerge. Bålkaffen er fra det lokale Mols Kafferisteri

I løbet af formiddagen får du:

 • Velkomst til Karpenhøj og dagens menu med en kop cowboykaffe i hånden
 • Instruktør hele dagen
 • Sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter, hvor vi finder spiselige planter, blomster og ukrudt.
 • Tilberedning af brunch over bål med forskellige metoder
 • Fællesspisning og hygge
 • Kaffe, the og juice ad libitum

 

Din eventkoordinator er Nina Amdneh. Vil du vide mere om oplevelsen, kan du skrive til Nina her.

 

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Yderligere information

Dato

13. februar 2022, 20. februar 2022, 6. marts 2022, 3. april 2022, 17. april 2022, 21. maj 2022, 22. maj 2022, 3. juli 2022, 17. juli 2022, 14. august 2022, 4. september 2022, 18. september 2022, 16. oktober 2022, 23. oktober 2022, 6. november 2022, 4. december 2022

Voksen/barn

Voksen, Barn (4-12 år), Barn under 4 år

2 anmeldelser af Vildmarksbrunch

 1. Mette Meinert (verificeret ejer)

  fin og lækker brunch med dygtige engagerede naturvejleder. lækker langtidsstegt ketchup på bål var toppen og alt blev pyntet med så mange vilde spiselige blomster at det lignede et eventyr. Lærte om mange gode urter og fik opskrifter med hjem. Kan anbefales

 2. Rie Hammer

  Fantastisk oplevelse i skønne smukke omgivelser . En meget inspirerende og helt igennem dejlig oplevelse sammen med ro dedikerede naturvejleder. Helt klart en oplevelse jeg vil anbefale på det varmeste.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top