Sommerhavkajak

DKK 595,00

Kom med på sommertur i havkajak og oplev Mols Bjerge Nationalpark fra en ny vinkel. En super mulighed for introduktion til havkajak-roning eller nyt farvand, med vores erfarne havkajakinstruktør og selvfølgelig alt nødvendigt udstyr. Vi har ture hver tirsdag og torsdag hele sommerferien.

Det skal være 14 år og kunne svømme 200 meter for at deltage på turen

Læs hele beskrivelsen længere nede på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

I havkajakken er der mulighed for det meste, og altid i tæt samarbejde med naturen. På vores introduktionstur får du mulighed for at opleve, hvordan samspillet mellem hav, kajak og dig selv gør det muligt at styre kajakken og ro afsted mod nye eventyr.

Vores højtuddannede instruktører guider dig sikkert i kajakken og ud på vandet, hvor du pludselig befinder dig med et helt nyt perspektiv på naturen, midt mellem himmel og hav.

I farvandet omkring Mols Bjerge og Helgenæs er der altid et sted, hvor vandet er så behersket, at du kan padle dine første tag i kajak uden at blive slået omkuld af vind og bølger. Derfor er Karpenhøj Naturcenter et perfekt udgangspunkt for en smagsprøve på havkajakroning. Velkommen til en oplevelse med frisk luft, langt til horisonten, ro, saltvand, nærvær og leg.

Hvad får du: Tre timers introduktion med erfaren havkajakinstruktør under trygge forhold.  Leje af kajak, våddragt, svømmevest og andet nødvendigt udstyr.

Tid og datoer: Hver tirsdag og torsdag fra 9-12 eller 13-16, uge 26-32

Krav: Du skal være minimum 14 år og kunne svømme 200 meter.

Husk: Badetøj, ekstra tøj, håndklæde og drikkedunk. Du står selv for transport fra Karpenhøj til stranden (ikke gå-afstand).

Yderligere information

Dato

20. juli Formiddag, 20. juli Eftermiddag, 22. juli Formiddag, 22. juli Eftermiddag, 27. juli Formiddag, 27. juli Eftermiddag, 29. juli Formiddag, 29. juli Eftermiddag, 3. august Formiddag, 3. august Eftermiddag, 5. august Formiddag, 5. august Eftermiddag, 10. august Formiddag, 10. august Eftermiddag

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommerhavkajak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top