Smag Mols Bjerge på Mountainbike

DKK 595,00

På mountainbike gennem Nationalpark Mols Bjerge nyder, oplever og smager vi os gennem det storslåede landskab. Vi har cykler og hjelme, og turen er for alle, som har lyst til en dag på cyklen i Mols Bjerges enestående landskab kombineret med lækre lokale smagsprøver.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Oplev Mols Bjerges enestående landskab, få vind i kinderne og lækre lokale råvarer i maven.
Selvom bjerge ikke skal tages bogstaveligt, triller mountainbiken trods alt ikke op ad bakkerne, når istidslandskabet folder sig ud under pedalerne i Mols Bjerge. Heldigvis er der indlagt små hvil undervejs, hvor både bjergryttere og sprintere kan få stillet sulten og tørsten, så alle energidepoterne er klar til næste etape.

På mountainbike gennem nationalparken nyder, oplever og smager vi os gennem det storslåede landskab. Vi har cykler og hjelme, og turen er for alle, som har lyst til en dag på cyklen i Nationalpark Mols Bjerge kombineret med lækre lokale smagsprøver.

Turen foregår i roligt tempo, så der er god tid til nærvær og fortællinger på særligt udvalgte steder. Undervejs fortæller jeres guide om den lokale natur, naturplejen i Mols Bjerge og serverer frokost i det fri.

Hvad er inkluderet:

  • 5 timer i Mols Bjerge med fortællinger om landskabet
  • Guide med hele dagen
  • Frokost i Mols Bjerge
  • 1 valgfri øl eller sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri
  • Cowboykaffe fra Mols Kafferisteri
  • Eftermiddagskage
  • Mjød fra Mjødgaard
  • Kildevand fra Mols
  • Leje af cykel og hjelm

Foregår på udvalgte datoer fra kl. 11.00-16.00

Har du spørgsmål? Skriv til os på info@karpenhoej.dk

Covid-19: Vi følger naturligvis alle gældende Covid-19 forholdsregler.

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

COVID-19

For at deltage i arrangementer på Karpenhøj skal du fremvise en negativ Coronatest, som er maks 72 timer gammel. Alternativt dokumentation for, at der er gået 14 dage siden første vaccine eller et helt gennemført vaccinationsforløb. Testkravet er udelukkende for, at vi kan passe på hinanden, og er selvfølgelig også gældende for det personale du møder på Karpenhøj.​

Børn under 12 år er ikke underlagt testkravet.

Yderligere information

Dato

2. april 2022, 22. maj 2022, 26. juni 2022, 2. juli 2022, 16. juli 2022, 6. august 2022, 3. september 2022

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smag Mols Bjerge på Mountainbike”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top