Naturstjerneløb

DKK 75,00

Kom og vær med med til vores naturstjerneløb for hele familien. I skal ud på sjove og lærerige poster og der skal hoppes, tænkes, leges og læres med alle sanser.

Alder: 3-10 år (ifølge en voksen)

Pris: 75 kr. pr barn

Læs mere om vores naturstjerneløb længere nede på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kom og vær med til at udforske naturen på Karpenhøj Naturcenter sammen med andre familier. I familiegrupper sendes I ud på sjove og lærerige poster for alle aldre. Der skal hoppes, tænkes, leges og læres med alle sanser, når I skal løbe om kap med en løbebille, gætte mariehønens livscyklus og finde de vilde dyr, som gemmer sig i skovbrynet.

Mødested: Karpenhøj Naturcenter

Datoer: 18. oktober kl. 15-17:00, 20. oktober kl. 15-17:00, 23. oktober kl. 10-12:00, 23. oktober kl. 13-15:00

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Yderligere information

Dato

18. oktober kl. 15-17, 20. oktober kl. 15-17, 23. oktober kl. 10-12, 23. oktober kl. 13-15

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naturstjerneløb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top