Håndværkstirsdag | Kokkekniv

DKK 950,00

Karpenhøjs håndværkstirsdag vil i slut-februar og marts centrere sig om endnu et knivkursus. Denne gang står udfordringen på en kokkekniv.

Vi rykker indenfor i værkstedet for at skabe hver vores kniv. Forløbet strækker sig over tre tirsdagsaftener, hvor vi lægger ud med en snak om materialer, design og knivblade. De efterfølgende gange arbejder vi med træ og metal i udformningen og færdiggørelsen af vores nye værktøj til køkkenet eller ved bålet.

Læs hele beskrivelsen længere nede på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kom med indenfor til vores håndværkstirsdag på Karpenhøj, hvor vi fordyber os i træ og læder – og efter 3 tirsdagsaftener i godt selskab står med hver vores færdige kokkekniv.

Kurset indeholder:

Tirsdag 1 (22. februar) – kl. 17.30-21.30

  • Snak om materialer, design, teknikker
  • Tegning og design af egen kniv

Tirsdag 2 (1. marts) – kl. 17.30-21.30

  • Skæfte, frontholk, liner og nagler
  • Kniven samles og limes

Tirsdag 3 (8. marts) –  kl. 17.30-21.30

  • Formning, polering og behandling

 

Der vil alle dage være kaffe og kage, som vi skiftes til at medbringe. Du er også velkommen til at medbringe madpakke, hvis aftensmaden ikke kan nåes inden.

Husk: Du skal selv betale for materialer. Det kan klares for mellem 300-1000 kr. afhængigt af dit design af kniv. Vi køber materialerne hjem, og der vil være 3-4 forskellige knivblade at vælge mellem.

Mødested: Karpenhøj Naturcenter

Covid-19: Vi følger naturligvis alle gældende Covid-19 forholdsregler

Har du spørgsmål? Skriv til os på info@karpenhoej.dk

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Yderligere information

Dato

22. februar, 1. marts og 8. marts 2022

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndværkstirsdag | Kokkekniv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top