Ebeltoft i vandresko

DKK 225,00

På lager

Ebeltoft byder på mange fine oplevelser i og uden for byen. Vi vil gerne dele et par særligt udvalgte oplevelser med dig og byder derfor velkommen til en inspirerende og sanselig vandretur i Ebeltoft og omegn, udviklet i samarbejde med traktørstedet – Nøset.

Vi sørger for naturformidling, gode historier, en forfriskning og tips til skønne oplevelser til fods i naturen. Find de gode vandresko frem og kom med på tur.

Læs hele beskrivelsen længere nede på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

På turen skal vi undersøge kendte og ukendte hjørner af Ebeltoft og omegn. Undervejs fortæller guiden lidt om de områder vi bevæger os igennem, men turen er også tiltænkt som en familievenlig vandretur med plads til gode samtaler og ro hvis man ønsker det. Turen starter ved Forposten – Karpenhøjs infomations- og grejbutik ved Maltfabrikken midt i Ebeltoft. Her vil jeres lokale guide fortælle lidt om byens og områdets historie, mens vi går gennem midtbyens hyggelige gader.

Efter at have fulgt byens brosten bevæger vi os mod skovområdet nordvest for Ebeltoft. Her går vi ad stier gennem gran- og løvskov, hvorefter vi vender tilbage mod kysten og rammer det populære Nøset – en gammel strandgård mellem Egsmark og Vibæk Strand. På Nøset byder indehaveren en lokal forfriskning, fortæller om stedets fantastiske fortid  og mon ikke vi også høre historien om den sidste molbo. Nøset markerer turens slutning, og herfra kan du vælge at følge med guiden langs kysten tilbage til Ebeltoft eller blive hængende i de landlige omgivelser.

Du får:
  • 4 timers frisk vandring i og omkring Ebeltoft med lokalkendt og erfaren guide
  • Fortællinger om Ebeltofts historie og det, I møder på jeres vej
  • Forfriskning på Nøset

Turen er knapt 9 km lang i kuperet terræn og på flere slags underlag. Vi anbefaler derfor, at du har gode sko og tøj på efter vejret samt en snack og en flaske vand med i tasken. Det er muligt at medbringe en terrængående klapvogn eller lignende til de helt små.

Turene foregår på udvalgte datoer fra kl. 13.00-17.00 med start fra Forposten ved Maltfabrikken. Vi går i grupper af maks. 20 personer, så der er plads til både stilhed og snak.

Har du spørgsmål? Skriv til os på info@karpenhoej.dk

Covid-19: Vi følger naturligvis alle gældende Covid-19 forholdsregler.

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

COVID-19

For at deltage i arrangementer på Karpenhøj skal du fremvise en negativ Coronatest, som er maks 72 timer gammel. Alternativt dokumentation for, at der er gået 14 dage siden første vaccine eller et helt gennemført vaccinationsforløb. Testkravet er udelukkende for, at vi kan passe på hinanden, og er selvfølgelig også gældende for det personale du møder på Karpenhøj.​ Børn under 12 år er ikke underlagt testkravet.

Yderligere information

Dato

18. september 2021

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ebeltoft i vandresko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top