På opdagelse i Ebeltoft i vandresko

DKK 445,00

Ikke på lager

Ebeltoft byder på mange fine oplevelser i og uden for byen. Vi vil gerne dele et par særligt udvalgte oplevelser med dig og byder derfor velkommen til en inspirerende og sanselig vandretur i Ebeltoft og omegn, udviklet i samarbejde med traktørstedet – Nøset.

Vi sørger for naturformidling, gode historier, en forfriskning og tips til skønne oplevelser til fods i naturen. Find de gode vandresko frem og kom med på tur.

Læs hele beskrivelsen længere nede på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vi starter ved Karpenhøjs Forpost på Maltfabrikken, og jeres lokale guide vil vise jer kendte og ukendte hjørner af byen. Efter at have trådt på byens brosten bevæger vi os over asfalt og grusvej og videre til de små skovstier. Vi bevæger os nemlig mod skoven og Nøset, og vil her møde indehaveren af Nøset, der altid har en god historie parat. På Nøset serveres en lokal forfriskning og herfra kan du vælge at følge guiden hjem langs vandet eller blive hængende i landlige omgivelser.

Guiden vil fortælle hvad I møder undervejs, men derudover kommer vi rundt i skiftende omgivelser som sagtens kan tages ind, uden videre forklaring. Vi går i grupper på maks. 20 personer, så der er plads og tid, til både stilhed og snak som du selv ønsker det.

  • 4 timers frisk vandring i og omkring Ebeltoft med lokalkendt og erfaren guide
  • Fortællinger om Ebeltofts historie og det I møder på jeres tur
  • Forfriskning på Nøset

Turen er ca. 10 km lang i kuperet terræn og på flere slags underlag. Vi anbefaler derfor, at du har par gode vandresko på fødderne, tøj efter vejret, en snack og flaske vand med i tasken. Det er muligt at medbringe en terrængående klapvogn eller lignende til de helt små.

Alle dage fra kl. 13.00-17.00 (afhængigt af gruppens tempo).


Din eventkoordinator er Nina Amdneh. Vil du vide mere om oplevelsen, kan du skrive til Nina her.

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

COVID-19

For at deltage i arrangementer på Karpenhøj skal du fremvise en negativ Coronatest, som er maks 72 timer gammel. Alternativt dokumentation for, at der er gået 14 dage siden første vaccine eller et helt gennemført vaccinationsforløb. Testkravet er udelukkende for, at vi kan passe på hinanden, og er selvfølgelig også gældende for det personale du møder på Karpenhøj.​ Børn under 12 år er ikke underlagt testkravet.

Yderligere information

Dato

3. juli 2021, 10. juli 2021, 17. juli 2021, 14. august 2021, 18. september 2021

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “På opdagelse i Ebeltoft i vandresko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top