Bushcraft-workshop

Bushcraft-workshop

DKK 250,00

Kom og lav din helt egen snittekniv.

Vi tænder op i bålet og finder lækre materialer til knivbygning og bushcraft frem. Vores dygtige instruktør guider dig til at lave din egen lækre kniv med primitiv knivskede. Vi hygger os og det er både for børn og voksne.

Tidsrum: 13:00 – 16:30

Minimumsalder 6 år. Børn under 14 år skal følges med en betalende voksen.

Pris inkl. materialer til en kniv.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kom og lav din helt egen snittekniv.

Vi tænder op i bålet og finder lækre materialer til knivbygning og bush craft frem. Vores dygtige instruktør guider dig til at lave din egen lækre kniv med primitiv knivskede. Vi hygger os og det er både for børn og voksne.

Vi tænder selvfølgelig op i bålet og finder lidt godt at drikke. Du er velkommen til at tage madpakken med eller blive hængende og nyde området på Karpenhøj når vi er færdige. Husk, at du også kan booke shelter overnatning.

Minimumsalder 6 år. Børn under 14 år skal følges med en betalende voksen.

Pris inkl. materialer til en kniv og knivskede.

Din eventkoordinator er Nina Amdneh. Vil du vide mere om oplevelsen, kan du skrive til Nina her.

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

COVID-19

For at deltage i arrangementer på Karpenhøj skal du fremvise en negativ Coronatest, som er maks 72 timer gammel. Alternativt dokumentation for, at der er gået 14 dage siden første vaccine eller et helt gennemført vaccinationsforløb. Testkravet er udelukkende for, at vi kan passe på hinanden, og er selvfølgelig også gældende for det personale du møder på Karpenhøj.​ Børn under 12 år er ikke underlagt testkravet.

Yderligere information

Dato

20. juli, 22. juli 21

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bushcraft-workshop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top