fbpx

Basballe Shelter

DKK 100,00

Skal du på vandretur i Mols Bjerge og kunne du tænke dig en nat i soveposen med udsigt til skov og nattehimlen, så er Basballe Lejrplads den oplagte base til dig. Du har adgang til bålplads, vand og indendørs toilet hele døgnet.

Læs mere om vores shelters længere nede på siden.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Lejrpladsen ved Basballe ligger perfekt i forhold til vandring på Mols Bjerge-stien. Der er tre etaper, som alle starter eller slutter ved Femmøller, 1 kilometer fra lejrpladsen, og bussen kører forbi lige nedenfor bakken. Der er gode parkeringsmuligheder ved Basballe, så du kan parkere bilen med din oppakning og tage bussen enten til Ebeltoft eller Kalø og gå dagens etape uden oppakning.

Vores shelters er store og med god plads til 6 personer. Du skal købe plads til alle overnattende gæster (100 kr. pr. person) og dette kan også gøres på MobilePay ved ankomst. Vi kan ikke garantere dig en plads, hvis du “tager chancen”. Der er en hyggelig bålplads på lejrpladsen og brænde tilkøbes efter forbrug (MobilePay). Når du overnatter i vores shelters har du adgang til vand og toilet hele døgnet (nær Motorcrossbanen). 

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.

Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

 

 

 

Yderligere information

Datoer

5. august, 6. august, 8. august

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basballe Shelter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Titel

Go to Top