Ukategoriseret

 • Basballe Shelter

  DKK 100,00
  Skal du på vandretur i Mols Bjerge og kunne du tænke dig en nat i soveposen med udsigt til skov og nattehimlen, så er Basballe Lejrplads den oplagte base til dig. Du har adgang til bålplads, vand og indendørs toilet hele døgnet. Læs mere om vores shelters længere nede på siden.  
 • Kom og lav din helt egen snittekniv. Vi tænder op i bålet og finder lækre materialer til knivbygning og bushcraft frem. Vores dygtige instruktør guider dig til at lave din egen lækre kniv med primitiv knivskede. Vi hygger os og det er både for børn og voksne. Tidsrum: 13:00 - 16:30 Minimumsalder 6 år. Børn under 14 år skal følges med en betalende voksen. Pris inkl. materialer til en kniv.
 • Ebeltoft byder på mange fine oplevelser i og uden for byen. Vi vil gerne dele et par særligt udvalgte oplevelser med dig og byder derfor velkommen til en inspirerende og sanselig vandretur i Ebeltoft og omegn, udviklet i samarbejde med traktørstedet - Nøset. Vi sørger for naturformidling, gode historier, en forfriskning og tips til skønne oplevelser til fods i naturen. Find de gode vandresko frem og kom med på tur. Læs hele beskrivelsen længere nede på siden.
 • Fuldmåne-fællesspisning (2022)

  DKK 75,00DKK 150,00
  Bålgryderne bimler og bamler, når Karpenhøj inviterer til vinterferiens fællesspisning under fuldmånen. Vi begynder kl. 17 omkring bålet og maden serveres kl. 17.30 - der vil være mad til både store og små, vegetarer og kødspisere. Tidspunkt: Onsdag d. 16. februar kl. 17.00 Pris: 75 kr. pr barn, 150 kr. pr voksen
 • Gavekort

  DKK 275,00DKK 2.295,00
  Giv en af vores oplevelser i gave! Er du usikker på, hvilken dato, der er den bedste til en omgang havkajak eller Vildmarksbrunch, kan du købe et åbent gavekort. Du booker din endelige dato ved at kontakte os på info@karpenhoej.dk. Gavekortet er gældende i 2 år fra køb.
 • Gavekort (åbent gavekort)

  DKK 200,00DKK 2.500,00
  Giv en af vores oplevelser i gave! Er du usikker på om det skal være en tur i havkajak eller vildmarksbrunch, så vælg et åbent gavekort. Du eller den heldige modtager booker en specifik oplevelse og endelige dato ved at kontakte os på info@karpenhoej.dk. Gavekortet er gældende i 2 år fra køb.
Go to Top