fbpx

Shelterplads

 kr. 75 /Pr. dag

Vores 4 shelters ligger lige rundt om hækken fra den store bålplads og er derfor en oplagt overnatningsplads efter en god aften ved bålet. I hvert shelter er der plads til 6 personer, og der er frit udsyn til den lille bålplads i midten af shelterne fra dem alle. Er det ikke muligt at booke den ønskede dato, kan det være fordi at der er et privat arrangement på Karpenhøj eller fordi de alle er blevet booket ud. Du kan altid prøve “chancen” og se om der er et ledigt shelter og blot betale med mobilepay på nr. 98481.

Overnatning i shelterne koster 75,- per person og med i prisen er der bålgrej, adgang til toiletter, vand og udendørs opvask.

Bemærk at det kun er muligt at booke 1 uge frem (Hver mandag åbnes op for efterfølgende uge). Kan du ikke booke en dato i kalenderen, er det fordi at der ikke er nogle ledige pladser. Du kan max booke en overnatning 

Er I en større gruppe? Kontakt os på info@karpenhoej.dk 

 

Startdato
Varenummer (SKU): 9718 Kategori:

Beskrivelse

Vores 4 shelters ligger lige rundt om hækken fra den store bålplads og er derfor en oplagt overnatningsplads efter en god aften ved bålet. I hvert shelter er der plads til 6 personer, og der er frit udsyn til den lille bålplads i midten af shelterne fra dem alle.

Overnatning i shelterne koster 75,- per person – med i prisen er der adgang til bålgrej, toiletter, vand og udendørs opvask.

Det får du

  • Overnatning i shelter
  • Adgang til bålplads
  • Adgang til toilet og udendørs vandhane
  • Mulighed for låne bålgrej

Det skal du selv huske:

  • Sovepose og liggeunderlag (til brug i hængekøjen for at isolere mod den kølige natteluft)
  • Råvarer til madlavning
  • Beklædning alt efter vejret og godt humør 🙂

Titel

Go to Top