fbpx

Registrer nu:

Billettype:

Voksen Antal
Pris pr. billet DKK 100,00
Barn under 12år Antal
Pris pr. billet DKK 50,00
Antal: Total


Bålfestivalen er for alle. Børn og voksne. Teenagere og tumlinger. Erfarne friluftsfolk og dig, som trænger til at få opfrisket båltændingsevnerne. Madnørder og ornitologer. Guitarspillere og langbordsspisere.
Det eneste krav er, at du har lyst til en oplevelse i naturen med friluftsliv, bålmad og fællesskab omkring bålet.

Årets program bliver igen i år skabt af lokale friluftsfolk, foreninger og madentreprenører, når vi mødes omkring bålet. Som noget helt nyt fletter vi også en kunstnerisk dimension ind i festivalen, så vi sammen kan glæde os til imponerende ilddans, højtravende brandtaler, smukke ildskulpturer og meget mere.

PROGRAM:

Kl. 10.00 : Festivalpladsen åbner. Når indgangsbilletten er købt, har du fri adgang til festivalens aktiviteter. Mad købes direkte i festivalens madboder.
Kl. 17.00 : Vi mødes på Udsigten til et stort bålritual.
Kl. 17.30 : Vi går til bords omkring langbordene til festivalens fællesspisning.
Kl. 23.00 : Festivalpladsen lukker og slukker. Gæster har mulighed for at booke overnatning i Karpenhøjs shelters, hængekøjer og lavvuer eller medbringe eget telt til overnatning.

Billetter til Bålfestivalen og festivalens fællesspisning skal købes separat.

NB: Aktivitetsprogrammet opdateres løbende.

Event FAQs

Har du spørgsmål?
Skriv til os på info@karpenhoej.dk
Covid-19
Vi følger naturligvis alle gældende Covid-19 forholdsregler.
Købsbetingelser, eller det med småt:
Alle oplevelser på Karpenhøj Naturcenter er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.
Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Arrangement datoer

  • 4. juni 2022 10:00   -   17:00

Titel

Go to Top