fbpx
Lavvu campens infoside2023-12-01T09:46:08+01:00

Lavvu campens informationside

Generelle spørgsmål og svar

Udstyr i lavvu campens køkken og bålplads2023-06-19T09:25:38+02:00

I lavvu campens køkken kan du finde udstyr til at lave din mad, du kan tage en kurv og fylde den med tallerkner, bestik, kopper osv.

Derudover finder du en fælleskasse med ostehøvl, skræller, brødkniv osv. Fælleskassen skal deles med resten af campen.

Der findes ikke krydderier, mel eller andre madvarer i køkkenet.

I bålhuset ved lavvu campens bålplads, er der bålgrej til at lave mad over bål, samt affaldssortering og brandslukningsudstyr.

Hvornår er tjek-ind og ud?2023-06-19T09:23:19+02:00

Du kan tjekke ind i din lavvu fra kl. 13. Indtjekning står du selv for, du skal altså ikke finde en medarbejder. I stuehuset, i gårdspladsen, kan du finde en kurv, der kan fyldes med bestik, tallerkner osv. Kig efter skiltet med Lavvucamp

Du skal tjekke ud senest kl. 11. Inden du tjekker ud, bedes du vaske de ting op du har brugt og stille dem på plads igen. Ligesom at kurven, omrokering af møbler osv. stilles tilbage. Har du brugt opvaskemaskinen, skal den tømmes.

Vi tjekker op på vores lavvuer løbende og sørger for at de har en god standard. Synes du der mangler noget eller oplever du nogle ting du gerne vil gøre os opmærksomme på kan du sende os en mail på info@karpenhoej.dk eller finde en af os i Karpenhøj tøj.

Bålgrej2023-06-19T09:29:40+02:00

Bålgrejet er i bålhuset ved fælles campen.

Der er  pander, gryder, kander, bålhandsker osv.

Kan jeg opbevare madvarer?2023-06-19T09:30:31+02:00

I lavvucampens fælleskøkken i stuehuset, er der et køleskab til rådighed, hvor du kan opbevare dine madvarer.

Hvad er reglerne?2023-04-05T20:19:51+02:00

Først og fremmest skal det selvfølgelig være en dejlig oplevelse for alle vores gæster. Karpenhøj Naturcenter er velbesøgt i sommerperioden, og derfor er her mange gæster med mange forskellige formål.

Fællesreglerne for overnatning i lavvuer, shelters eller hængekøjer på Karpenhøj Naturcenter:

 • Vis hensyn. Her er plads til alle
 • Ingen åben ild i lavvuer eller shelters
 • Ingen høj musik, der skal være stille efter kl. 22
 • Hunde er velkomne, men skal være i snor. Husk poser
 • Brug venligst toiletterne. Vi sanker urter, plukker blade og undersøger træer, busker og jord overalt. Det vil vi gerne kunne blive ved med.
Hvad er en lavvu?2023-04-05T13:26:25+02:00

Det er en samisk version af en tipi. Et kegleformet telt med højde til at stå oprejst og god plads i bunden til senge og grej.

Hvad har jeg adgang til?2023-04-05T15:01:48+02:00

Når du lejer en lavvu på Karpenhøj Naturcenter, har du adgang til stuehusets køkken og bad/toilet. I stuehusets køkken står en kurv til din rådighed, hvor du kan pakke tallerkner, bestik, kopper og andet, du har brug for under dit ophold. Det er også her, du finder førstehjælpskassen, hvis der er behov for den.

I stuehuset finder du:

 • Toilet / bad
 • Køkken med bestik og service, bræt, knive osv.
 • Førstehjælpskasse
 • Køleskab til madvarer

I Lavvu Campen har du desuden adgang til:

 • Fælles camp med overdækket bålplads
 • Spiseplads
 • Bålgrej

Ved de tre lavvuer på Udsigten har du adgang til:

 • Simpel bålplads
 • Spiseplads med store parasoller i Rosengården

Hvad skal vi lave?

Der er masser at lave både på Karpenhøj Naturcenter og hos alle vores venner rundt omkring og i Mols Bjerge.

Udover vores billetsalgsoplevelser, så kan du også leje en kajak, et SUP board eller en mountainbike. Tag fat i os i ‘administrationen’ eller en af os der går rundt ude på områderne. Der er også mulighed for at leje vildmarksbade. Slutteligt er der masser af skøn og vild natur du kan gå på opdagelse i.

I ‘Skolestuen’ kan du se alle de udstoppede dyr, tegne en tegning eller gå på opdagelse i grejudsalget. Tillidscaféen har et lille men godt og lokalt udvalg af drikkevarer og snacks. Begge dele har åben 10 – 15 i sommerhalvåret.

Kontakt

Vi har mange arrangementer i sommerhalvåret og derfor er vi også tit på højen på skæve tidspunkter. Du kan kende os på vores Karpenhøj-tøj og ellers sidder vi et par stykker i administrationen, hvor vi kan træffes i normale åbningstider.

Oversigtskort

Her har du et overblik over placeringen af de forskellige overnatningsformer. Tryk på dem og få et kort resume af, hvad de indeholder og pris.

Titel

Go to Top