FRA UDSIGT TIL INDSIGT

Med en mødedag på Karpenhøj får I al den plads og luft I har behov for, både udenfor og inden i boksen.

Uanset om I er en lille styregruppe, som skal have ro og rum til koncentration eller hele afdelingen på tur, tilpasser vi både faciliteter og aktiviteter.

En klassisk mødedag hos os starter med en dyb indånding, solid morgenmad og let begejstring over udsigten. I løbet af dagen anbefaler vi, at I lægger et par pauser ind. Vi har flere gode og oplagte aktiviteter til at skabe et afbræk, ny energi og styrke samarbejdet. Når I er færdige med en effektiv dag arrangerer vi gerne en aften ved bålet med god mad baseret på lokale og primært økologiske råvarer.

Kontakt os, hvis I har særlige ønsker eller vilde ideer, vi kan godt lide begge dele og har mange års erfaring i at få usædvanlige ting til at ske med naturen som ramme. Vi er ikke et toptunet konferencecenter med en fuldtidsbemandet reception og storslået frokostbuffet, men vi sætter en ære i det gode værtsskab, et højt service niveau og at vælge både råvarer og omgivelser med omhu. Så hvis I har brug for en dag i unikke rammer, med jeres behov i centrum og Mols Bjerges skønne natur lige udenfor vinduerne, er det oplagt at holde jeres møde på Karpenhøj.

Karpenhøj Classic Mødedag med forplejning

Morgenmad med udvalg af friskbagt brød. Skovkvægspølse, økologiske oste primært fra Thise Mejeri og Tebstrup Gedeosteri, andre lækkerier til brødet og æblemost.

Frokost med lokale drikkevarer fra Ebeltoft gårdbryggeri.

Eftermiddagskage

Kaffe på bønner fra Mols Kafferisteri, the, frugt og vand hele dagen

I alt pr. person: kr. 595,- inkl. moms*

*Minimum 15 personer

Er du interesseret?

Vi sammensætter et program, som passer til jeres behov, uanset om det drejer sig om et formiddagsmøde med god kaffe eller et tre-dages seminar med fyld forplejning og friluftsaktiviteter. Send os dit navn og kontaktoplysninger, hvis du har lyst til at holde møde på Karpenhøj. Så kontakter vi dig.