PULS, KONCENTRATION ELLER HYGGE?

Natur, fællesskab og friluftsliv er omdrejningspunkterne for alt, hvad vi gør, og det kommer til udtryk i en meget bred vifte af undendørsaktiviteter. Alle aktiviteter på Karpenhøj kan justeres og tilpasses, så de opfylder jeres behov.

Kontakt os, hvis I er intresserede i en af vores aktiviteter, eller gerne vil høre om yderligere muligheder.

Challenge

En særligt tilrettelagt række af aktiviteter for jer med fokus på samarbejde, teambuilding og kommunikation. Vores challenge er for jer, som gerne vil udfordres som hold. Vi sammensætter øvelserne med fokus på jeres behov og evaluering af både team og opgaveløsning undervejs er en del af processen.

Vores Challenge kræver minimum 12 deltagere og tager minimum to timer + ankomst og afrunding.

Priseksempel: To timers aktivitet for 24 personer 12.775,- + moms

KONTAKT OS NU

Mangekamp

Hvis I vil have gang i både krop og hoved er vores Mangekamp helt oplagt. I dyster med og mod hinanden ved at løse en række opgaver, som kræver både fysisk og mental involvering. Alle kan være med, netop fordi der skal bruges forskellige kompetencer til at løse opgaverne og den mest afgørende evne er samarbejde.

En Mangekamp tager minimum 2 timer og kræver minimum 20 deltagere.

Priseksempel: 2,5 timers aktivitet for 40 personer 16.875,- + moms

KONTAKT OS NU

Bålfrokost

Ved bålet lader vi kreativiteten råde, og sammen tilbereder vi en fyldig frokost. Vi fokuserer på det hyggelige samvær med plads til både passionerede fritidskokke, bål-nørder og dem, som interesserer sig for helt andre ting.

En anderledes frokost, hvor alle er involverede og I nyder både mad, samarbejde og naturen.

Vi samarbejder med lokale fødevareildsjæle som Trustrupgaard, Mols Kafferisteri, Ebeltoft Gårdbryggeri og Kalø Økologiske Landbrugsskole, og alle vores råvarer er udvalgt med fokus på økologi og bæredygtighed.

Priseksempel: 2,5 timers aktivitet ved bålet, inklusiv tilberedning af bålfrokost, spisning og én gårdbryg fra Ebeltoft Gårdbryggeri for 20 personer: 13.000,- +moms

Kontakt os nu

Teamcooking med vild gourmet

Sammen tilbereder vi et smukt, ukompliceret og fremfor alt velsmagende måltid. Der er mulighed for at nørde med primitive tilberedningsmetoder som saltdejsindpakning, mad i gløder, flammer og røg.

Fællesskabet og mødet omkring bålet og måltidet er i fokus. Stemningen er uformel og der er tid og plads til hyggesnak, smagsprøver, cowboykaffe eller en skål i lokalt øl, mens vi passer bål, rører i gryder og anretter lækre retter.

Menuen udvikles efter årstiden og lokale råvarers tilgængelighed.

Priseksempel: 6 timers aktivitet ved bålet, eftermiddagskage, tre-retters bålmenu og én gårdbryg fra Ebeltoft Gårdbryggeri, op til 20 personer: 25.000,- +moms

Kontakt os nu

Bushcraft

Tre timer med koncentration, nærvær og en konkret udfordring i at bruge hænderne til at skabe. En bushcraft workshop er oplagt, hvis I har lyst til at mestre noget nyt, skal have hjernen fokuseret på noget andet end kendte problemstillinger og bare har lyst til nogle hyggelige timer omkring bålet.

En fin ske i friskt træ, en biuvak til udendørsovernatnig eller måske det helt perfekte bål er alle ting I kan prøve kræfter med til et bushcraftforløb.

Priseksempel: 3 timers workshop for 6 personer 5.800,- inkl. materialer +moms

Kontakt os nu

Mountainbike

Har I lyst til tempo og høj puls i Mols Bjerge, eller vi I bare gerne en tur rundt i Nationalparken, med god formidling under vejs?

Efter introduktion til grundlæggende kørselsteknik er der mulighed for at give den gas i de unikke omgivelser. Vores dygtige instruktører tilpasser rute og sværhedsgrad til jeres gruppe. Der er mulighed for lækker forplejning undervejs på turen, eller at kombinere turen med en omgang bålkaffe, når vi er tilbage på Karpenhøj.

Priseksempel: 3 timers tur med guide, for 15 personer, inkl. leje af cykler: 8.250 kr +moms

Kontakt os nu

Havkajak

I havkajakken kan I opleve de smukke kyststrækninger, hvor land møder vand i Nationalpark Mols Bjerge og få nyt perspektiv på den enstående natur. Vores uddannede instruktører skaber den trygge ramme og alle kan være med.

Priseksempel: 3 timer for 12 personer, inkl leje af kajakker og grej: 8750 kr +moms

Kontakt os nu