fbpx
Fællesspisning til Vildmarksbrunch ved langbord på en sommerdag

Registrer nu:

  • Vælg date:

Billettype:

Antal:

Vildmarksbrunch

De vigtigste krydderier til vores vildmarksbrunch er den friske luft, bålets knitren og fællesskabet. Der er plads til hele familien, når vi i afslappede og naturlige rammer tilbereder en smagfuld bålbrunch. Kom og oplev glæden ved at lave mad i naturen og nyd hinandens selskab, imens vi laver mad og spiser sammen.

Karpenhøjs vejledere guider dig og de andre gæster til at hugge brænde, bage boller i middelalderovn, røge fisk og bruge havens urter i en alsidig og sæsonbestemt brunchmenu. Alle opskrifter er åbne for fortolkning og har I brunchfavoritter, som trænger til at blive testet over flammerne, er her en oplagt mulighed. Vi anretter en smuk buffet og når arbejdet ved bålene er vel overstået, er det på tide at sætte sig til rette på de bløde lammeskind og nyde resultatet af formiddagens arbejde.

I løbet af dagen går vi en tur på Karpenhøjs område og lærer mere om de spiselige urter, ukrudt og blomster, man kan finde her.

Vores råvarer er fortrinsvis økologiske og lokale fra medlemmer af Molbordet i Nationalpark Mols Bjerge. Bålkaffen er fra det lokale Mols Kafferisteri.

Hvad får du:

  • Velkomst til Karpenhøj og dagens menu med en kop cowboykaffe i hånden
  • Inspiration og vejledning fra vores instruktør undervejs
  • Sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter, hvor vi finder spiselige planter, blomster og ukrudt
  • Tilberedning af vildmarksbrunch over bål med forskellige metoder
  • Fællesspisning og hygge
  • Kaffe, the og juice ad libitum

Tidspunkt:

Vi mødes kl. 09:30 i gårdspladsen på Karpenhøj Naturcenter. Her vil I blive modtaget af jeres instruktører og introduceret til stedet og arrangementet. Vi slutter kl. 14:00

Brunch i billeder

Event FAQs

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@karpenhoej.dk

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj Naturcenter er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden. Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Del arrangement
Tilføj til kalender

Titel

Go to Top