fbpx

Registrer nu:

  • Vælg date:

Billettype:

Antal:

Vild mad i børnehøjde

Naturen er spækket med spiselige urter, tang og bær og vi skal lære nogle af dem bedre at kende når vi laver lækker vild mad over bål.

Dagen starter med en introduktion til vild mad og hvor man må sanke urter mm henne. Derefter deles vi ind i nogle mindre grupper som hver især får ansvar for en ret til det fælles måltid.

Bevæbnet med handsker, sakse og kurve går vi i fælles trop på sanketur, hvor der fortælles om de urter mm som de forskellige grupper skal bruge.

Tilbage på bålpladsen skal bålene tændes, opskrifterne læses og urterne skylles godt inden madlavningen for alvor kan gå i gang i grupperne.

Alle de råvarer udover urter der skal bruges samt køkkenredskaber og båludstyr har vi sørget for inden dagen.

Når alle retter er færdige, præsenterer vi maden, så alle ved hvilke urter mm der er brugt. Maden spises herefter ved langbord.

Alt i alt der lagt op til en fantastisk hyggelig dag, hvor I sammen som familie kan møde andre madglade familier, lærer lidt om den spiselige natur vi har at tilberede et måltid over bålet.

Bemærk at der kan risikere at sne eller regne så meget inden dagen at vi ikke kan sikre at finde noget i naturen. Vi sørger uanset hvad for at kurvene er fyldt med råvarer, som vi kan tilberede over bålet.

Del arrangement
Tilføj til kalender

Titel

Go to Top