fbpx
Begivenheden udløb

I farvandet omkring Mols Bjerge og Helgenæs er der altid et sted, hvor vandet er så behersket, at du kan padle dine første tag på SUP uden at blive slået omkuld af vind og bølger. Velkommen til en oplevelse med frisk luft, ro, saltvand, nærvær og leg, der vil udvide din horisont. 

 

SUP er for alle uanset alder, fysik og humør. Uanset om man er til et stille cruise langs stranden, give den gas på lange strækninger med høj puls eller at surfe store bølger.  

 

På kurset bliver du både introduceret til SUP af vores dygtige instruktører, som tager dig igennem basisfærdighederne og -viden omkring SUP. Vi går i vandet i sikre omgivelser, hvor du får mulighed for at afprøve teknikken, inden vi padler en tur langs kysten.

 

Det får du 

 

 • To timer med introduktion og sejllads sammen med en erfaren SUP-instruktør under trygge forhold 

 

 • Leje af SUPboard, våddragt, svømmevest og andet nødvendigt udstyr 

 

Tid og datoer 
Hver mandag og onsdag fra kl. 10-12 eller kl. 13-15 i uge 27-32 

 

Krav 
Du skal være minimum 12 år og kunne svømme 200 meter for at deltage på turen 

 

Husk 

 

 • Badetøj
 • Ekstra tøj
 • Håndklæde
 • Drikkedunk
 • Du står selv for transport fra Karpenhøj til stranden (ikke gå afstand)

 

 

 

Event FAQs

For spørgsmål

Kontakt info@karpenhoej.dk

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden. Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Arrangement datoer

  Se flere datoer

  Vis færre datoer

  Del arrangement
  Tilføj til kalender

  Titel

  Go to Top