fbpx
Havkajak i vandet ved Mols Bjerge

Registrer nu:

  • Vælg date:

Billettype:

Antal:

I en havkajak er der mulighed for det meste, og altid i tæt samarbejde med naturen. På vores introduktionstur får du mulighed for at opleve, hvordan samspillet mellem hav, kajak og dig selv gør det muligt at styre kajakken og ro afsted mod nye eventyr.

 

Vores erfarne instruktører guider dig sikkert i kajakken og ud på vandet, hvor du får et helt nyt perspektiv på naturen, midt mellem himmel og hav.

 

I farvandet omkring Mols Bjerge og Helgenæs er der altid et sted, hvor vandet er så behersket, at du kan padle dine første tag i havkajak uden at blive slået omkuld af vind og bølger. Derfor er Karpenhøj Naturcenter et perfekt udgangspunkt for en smagsprøve på havkajakroning. Velkommen til en oplevelse med frisk luft, ro, saltvand, nærvær og leg, der vil udvide din horisont.

 

Hvad får du:

  • Tre timers introduktion med erfaren havkajakinstruktør under trygge forhold
  • Leje af havkajak, våddragt, svømmevest og andet nødvendigt udstyr

 

Tid og datoer:
Hver mandag og torsdag fra kl. 13-16 i uge 26-32

Krav:
Du skal være minimum 14 år og kunne svømme 200 meter for at deltage på turen

Husk:

  • Badetøj
  • Ekstra tøj
  • Håndklæde
  • Drikkedunk
  • Du står selv for transport fra Karpenhøj til stranden (ikke gå-afstand).

 

 

Event FAQs

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@karpenhoej.dk

Covid-19

Vi følger naturligvis alle gældende Covid-19 forholdsregler.

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj Naturcenter er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden. Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Del arrangement
Tilføj til kalender

Titel

Go to Top