fbpx
Begivenheden udløb

Kom og vær med til at udforske naturen på Karpenhøj Naturcenter sammen med andre familier. I familiegrupper sendes I ud på sjove og lærerige poster for alle aldre. Der skal hoppes, tænkes, leges og læres med alle sanser, når I skal løbe om kap med en løbebille, gætte mariehønens livscyklus og finde de vilde dyr, som gemmer sig i skovbrynet.

Det får du 

 • En sjov aktivitet sammen med din familie hvor børn fra tre år og op efter kan deltage. Børn under tre er velkomne, men vores oplevelse er at det først er fra tre års alderen at det er sjovt at deltage.

Tid og datoer 
Hver torsdag fra kl. 13-15 i uge 26-32 

Husk 

 • Tøj der passer til vejret 🙂
 • Børn skal være i følge med en voksen

 

Event FAQs

For spørgsmål

Kontakt info@karpenhoej.dk

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden. Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Arrangement datoer

  Se flere datoer

  Vis færre datoer

  Del arrangement
  Tilføj til kalender

  Titel

  Go to Top