fbpx
Begivenheden udløb

Kom til påskearrangement på Karpenhøj Naturcenter hvor vi samler urter i naturen, bruger noget fra køkkenet og supplerer med gammeldags plantefarver og med det farver de fineste påskeæg. Æggene pustes først ud og koger derefter et par timer over bål.

Imens æggene koges laver vi Danmarks største omgang røræg med vilde urter og samles omkring langbordet til en lille frokost.  

Arrangementet er for hele familien og prisen er inklusiv 2 æg pr person og lidt at spise. Man er velkommen til selv at medbringe frokost og der er åbent i vores selvbetjeningscafe for køb af kaffe, sodavand, is mm.

Event FAQs

For spørgsmål
Kontakt mf@karpenhoej.dk
Købsbetingelser, eller det med småt:
Alle oplevelser på Karpenhøj Naturcenter er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden.
Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.
Antal pladser: 40 (40 billetter tilbage)

Arrangement datoer

  • 13/04/2022 10:00   -   13:00
Del arrangement
Tilføj til kalender

Titel

Go to Top