fbpx

Registrer nu:

Billettype: Antal Pris pr. billet
Barn
12 billetter tilbage
kr. 75
Voksen
15 billetter tilbage
Gratis
Antal:

Den store æggejagt

den 04. april kl. 13 – 15

Det er forår og påske, og alle fuglene har travlt med at lægge deres æg! Hvem lægger Danmarks største æg? Hvad vejer et solsorte æg, og kan man lave en omelet af et strudseæg? Æggene i naturen har mange farver; der er både hvide, gule, blå og mønstrede.

 

Men den er helt gal! Påskeharen er desværre kommet til at rode rundt i æggene. Hjælp med at redde påsken, så æggene kommer på plads hos de rigtige fugle, og alle børn kan få deres påskeæg!

 

Vi skal rundt på hele Karpenhøj for at finde æggene, gætte hvilken fugl der har lagt dem, og kun på den måde kan vi sammen redde påsken!

 

Børn skal være i følge med en voksen – som til gengæld er gratis.

 

Event FAQs

For spørgsmål

Kontakt info@karpenhoej.dk

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj Naturcenter er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden. Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Antal pladser: 40 (27 billetter tilbage)

Arrangement datoer

  • 04/04/2023 13:00   -   15:00
Del arrangement
Tilføj til kalender

Titel

Go to Top