fbpx

Registrer nu:

  • Vælg date:

Billettype:

Antal:

Bålmiddag

En bålmiddag på Karpenhøj Naturcenter tager udgangspunkt i mad over bål. Du vil kunne opleve en lækker simreret med salat og brød, vegetargryder og bonderetter, alt sammen med skønne råvarer og kyndige bålkokke. Oplev fællesspisning på ægte Karpenhøjmanér i et naturskønt setup med lange plankeborde, flagermuslygter, friske blomster, skind på bænkene, bål, fuglefløjt og højt til himlen.

Menuen den 3. maj er tanzanisk:

Fisk i karry – Mchuzi wa Samaki

Krydret pilau ris

Tomatsalat – Kachumbari

Afrikanske Chapatis

 

Det får du:

 

  • Lækker mad i smukke omgivelser
  • Fællesskab og hygge ved bålet
  • Umiddelbart efter maden holder Højskolen Tanzania inspirationsaften med foredrag om Tanzania. Gennem film og billeder vil højskolen dele historier, forskellige rejsemuligheder og inspiration til en tur til det smukke land. Foredraget er frivilligt og inkluderet i billetprisen.

     

 

 

Husk:

 

  • Tøj der passer til vejret. Skulle der falde en dråbe vand, søger vi ly i bålhusene og ved vores overdækkede bålsted
  • Der kan tilkøbes øl, vand, te/kaffe, sodavand og saft. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer 🙂

 

Event FAQs

For spørgsmål

Kontakt info@karpenhoej.dk

Købsbetingelser, eller det med småt:

Alle oplevelser på Karpenhøj er udviklet og planlagt specifikt til den dato, de afholdes. Købte billetter kan ikke returneres. Bliver du forhindret i at deltage i en oplevelse, kan du indtil 14 dage før arrangementet ombytte din billet til en tilsvarende oplevelse på en anden dato. Billetter købt senere end 14 dage før arrangementsstart kan ikke ombyttes. Du er altid velkommen til at give din billet videre til en anden. Er Karpenhøj Naturcenter nødsaget til at aflyse din oplevelse, tilbagebetaler vi det fulde beløb eller ombytter til anden dato.

Del arrangement
Tilføj til kalender

Titel

Go to Top